Glovarm satsning av Kyoto Group

av 
May 14, 2024
 | 
4
 min

Vi har tatt en prat med CEO/CFO i Kyoto Group Camilla Nilsson om deres innovative arbeid innen bærekraftige energiløsninger. Hør mer om hvorfor det har vært fordelaktig for Kyoto Group med fleksible kontor fra Evolve i deres spennende scale-up fase!

Først, hvem er Kyoto group og hva gjør de? 

De fleste er klar over at vi må begrense CO2 utslippene. Ikke like mange er klar over at mye av utslippet kommer av oppvarming. Kyoto Group er et energiselskap som utvikler løsninger for å fange opp og håndtere energi fra fornybare energikilder i stor skala. I året som har gått har Kyoto Group hentet kapital, gått på børs og etablert et imponerende styre med tungvektere fra norsk næringsliv, som Eivind Reiten og Thorleif Enger for å nevne noen.

Hvis vi ser på det totale energiforbruket i verden i dag, går halvparten av dette til varme. 90% av denne halvparten kommer fra olje og kull. Denne infoen forsvinner ofte litt i den store debatten. - Camilla Nilson, CEO & CFO, Kyoto Group

Heat cube - en smartere utnyttelse av fornybar energi

Ved bruk av termiske batterier og hjertebarnet “Heat Cube”, vil Kyoto Group hjelpe industrien med å fase ut bruken av olje og kull ved utnytte fornybar energi smartere. Det termiske batteri muliggjør lastforskyvning ved å lagre energi fra fornybare kilder når det er rikelig, og frigjøre det senere når det er et større behov. Dette gir lavere kostnader og mer ren energi!

Derfor trenger de fleksible kontor fra Evolve

Kyoto Group leverer et produkt som er viktig for klodens fremtid og som derfor også skaper interesse hos svært mange. Dette har ført til at de har måttet ansette flere folk fort. Da er det viktig at kontorene kan følge veksten. Nilsson forteller hva som er viktig når bedriften skal gå fra 10 til 50 ansatte på 3 år. Hun er tydelig på at det å bytte leiekontrakt regelmessig for å følge veksten, er en prosess Kyoto Group ønsker å unngå.

Camilla Nilson, CEO & CFO, Kyoto Group ler mens hun svarer på spørsmål under videointervjuet
Trives med fleksibiliteten — Camilla Nilson

Det blir fort dyrt dersom man øker bruken av eksterne lokaler på timespris. Her på Evolve betaler vi en fastpris. Alt er inkludert. Print, kaffe, møterom, etc. Ingenting kommer på toppen, og vi vet hva vi har å forholde oss til. Det er veldig fint. - Camilla Nilson, CEO & CFO, Kyoto Group

Lys og representabel resepsjon hos Evolve Lysaker
Representabel resepsjonEvolve Phillip Pedersens vei 11 er et moderne nytt kontor sentralt i Lysaker

Fra hybride kontor til videre vekst

Mye av veksten til Kyoto Group har skjedd mens landet har vært i lockdown. Nilsson forteller om en merkbar ny “drive” hos ansatte når flere kom tilbake til ordentlige kontorlokaler etter å ha jobbet fra hjemmekontor.

“Det er et veldig hyggelig interiør og et behagelig miljø. Det er stille og beroligende på en god måte. Så jeg er veldig spent på hvordan det blir i de nye lokalene når vi flytter dit.”

Camilla Nilson arbeider på en bærbar maskin ved kontorpulten sin

Flytter over gaten til nye Evolve Lysaker

For når Kyoto Group gjør en videre vekst i andre kvartal i 2022, tar de med seg laptopene og flytter over gata til nye og freshe lokaler på Evolve Lysaker. Her vil de få tilgang til 12 store og små møterom, treningsrom , møbelsnekkret interior i fellesarealene og moderne innredning fra leverandører som Vitra, Hay og Bolon, for å nevne noen.     

Vi er stolte over at Kyoto Group fortsetter eventyret her hos oss på Evolve.

Oversiktsbilde over bygger der Evolve Lysaker har sine kontor
Åpner i 2022 — Kyoto Group flytter over til splitter nye lokaler på Evolve Lysaker i 2022

Håndtverkeriet har møbelsnekret interiør til loungeområde
Interior Evolve LysakerMøbelsnekret interior av håndtverkeriet

Ønsker du å vite mer om våre kontorløsninger?

Er du nysgjerrig på hva Evolve kan tilby deg og din bedrift? Kontakt oss nå, så finner vi den riktige løsningen for deg i Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, eller Rogaland.

Vil du se på kontorer på Lysaker / Fornebu, har vi en liste over våre kontorsenter i området nedenfor. Send oss gjerne en melding i formen under om du ønsker en visning eller en prat!Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve Kime Galleri
Evolve Oslo S
VIKEN
No items found.
ROGALAND
No items found.
VESTFOLD OG TELEMARK
Evolve Tønsberg
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve
,
Lagårdsveien 80
Close modal button