Vi vet at det å prioritere trening i en travel hverdag kan være vanskelig, men en god helse vil gjenspeile seg i arbeidet du legger ned på kontoret. Derfor har vi samlet noen enkle tips for en sprekere hverdag, et friskere sinn og en smidigere “kontorkropp”.

Powerhouse, Vestfold og Telemark
  1. Tren i arbeidstiden! Studier utført av McKinsey viser at organisasjoner med fokus på de ansattes helse, er mer lønnsomme! Så har du noe å slå i bordet med, om du vil få innvilget tid til trening i arbeidstiden. 
  2. Powerwalk, jogge eller sykle til jobb - Klassikere. Noe som er litt mer fristende med dusj på kontoret. Noe vi selvfølgelig har på flere av våre kontor.
  3. Fortell andre at du skal trene - Legg litt press på deg selv. Gjør det til en avtale mellom deg og den fremtidige deg? Deal!
  4. Treningsmøte! Tren litt, løft litt, snakk litt. Kanskje det dere trenger for å få kabalen til å gå opp, er et miljøbytte? 
  5. Sett deg mål! Som med business så har du større sjanse for å lykkes, om du setter deg konkrete mål.  Kanskje du vil ta flest pull ups på arbeidsplassen? Eller bare klare en push up? Eller rett og slett bare kunne jogge til og fra jobb, uten å føle deg som Darth Vader på svømmetur. Du styrer målene, og vi tror du når dem.
  6. Belønn deg selv - Godt jobba! Nå er tiden inne for å kanskje kjøpe nytt treningstøy, løpesko, pulsklokke, eller kanskje noe helt annet!

Hva helsenorge sier om aktiviteter for voksne

Voksne som i utgangspunktet er lite fysisk aktive vil ha en betydelig helsegevinst ved å være i fysisk aktivitet omtrent 30 minutter med moderat til høy intensitet daglig.

Optimal helseeffekt oppnås sannsynligvis ved å kombinere minst 75 minutter aktivitet med høy intensitet og 150 minutter moderat aktivitet hver uke. Aktiviteten kan deles opp i økter på minst 10 minutter.

Hvilke av Evolve sine kontorsenter har du treningsmuligheter? 

Jo, nå skal du høre. Her er link til de forskjellige kontorene hvor vi har treningsstudio, eller gardrobe med dusj:

Asker Tek, Viken

Viken 

Powerhouse, Vestfold og Telemark

Vestfold og Telemark 

Evolve Vulkan, Oslo

Oslo 

Utstyr på våre treningssenter

Våre treningsrom er utstyrt med både frivekter, apparater, spinningsykler og tredemøller av topp kvalitet, i tillegg til garderobe og dusj, selvfølgelig.

Vi har lagt til rette for at du skal kunne gjøre den treningsformen som passer for deg, enten du vil bli sterkere, løpe langt på mølla, spinne fort på sykkel, eller få ut litt frustrasjon på boksesekk. 

Og husk. Den beste treningen, er den som blir noe av. 

Ønsker du en uforpliktende visning?

Kontakt meg gjerne for en visning ved et av våre mange senter. Du kan alltid ringe, eller sende en mail til meg!   Så kanskje vi kan ta en visning og et "treningsmøte"?

Kilder:

https://www.helsenorge.no/trening-og-fysisk-aktivitet/rad-om-fysisk-aktivitet/#anbefalinger-om-aktivitet-for-voksne

https://www.mckinsey.com/business-functions/people-and-organizational-performance/our-insights/organizational-health-a-fast-track-to-performance-improvement