Zaptec Norge vokser med Evolve midt i Oslo-gryta!

av 
Evy Marie F. Lavik
May 14, 2024
 | 
2
 min

Vi har tatt en prat med Andreas Schaathun, direktør i Zaptec Norge om det grønne skifte, å hoppe fra 10-meteren og om å ha kontor på flyttefot.

 🔌 Hei, Andreas - hvem er Zaptec? 

Zaptec er et selskap som jobber med ladeløsninger for elbil og er en av markedslederne i Norge. Vi har store internasjonale ambisjoner og jobber hardt hver dag for å gjøre verden bedre og mer bærekraftig. Det grønne skifte er veldig aktuelt i disse dager, og det er en bransje i medvind. Det er et stort underskudd på ladere i forhold til behov og vi skal gjøre vårt for å elektrifisere verden.

  

💼 Hvor lenge har dere vært hos Evolve? 

Vi er på vei til Evolve i Nedre Slottsgate, men flytter inn der først 1. oktober - så nå flyttet vi midlertidig inn hos Evolve Barcode i starten av august. Her har vi en egen team-avtale som gir oss et eget lite Zaptec-avlukke. Så langt har Evolve Barcode vært helt topp. Helt nydelig og med en premium lokasjon. Her er det også en kantine på bygget, den kommer det til å bli vondt å gi slipp på. Her er det god varmmat og full buffet. Så det er veldig ålreit. Akkurat det er det jo ikke i Nedre Slottsgate, så der må vi finne andre løsninger. 

  

📍 Hva gleder du deg til med å flytte til Evolve i Nedre Slottsgate?

Det jeg gleder meg mest til der, er sentraliteten i lokasjonen. Det er lett tilgjengelig og enkelt å komme seg dit for dem som skal besøke oss. Enten det er kolleger fra hovedkontoret i Stavanger eller kunder. I tillegg får vi større plass enn vi hadde før, da vi satt mange skvist inn på et litt for lite rom. Og, i Nedre Slottsgate får vi i tillegg en egen avdeling med 2 / 3 private møterom, sammen med de felles møterommene Evolve tilbyr. Team avtalen med eget avlukke gir oss også rom til å lage litt showroom og litt miljø med Zaptec branding. Så kan vi pynte med noen Zaptec ting for å ~Zapify~ kontoret litt. 

 

 🥇 Hvorfor passer det så bra å leie kontor hos Evolve for dere? 

Kort fortalt er det at vi trengte mer plass. Vi vokste ut av dere vi satt før. Også ønsket vi å sitte mest mulig sentralt ettersom vi har besøkende både fra inn- og utland. Ikke minst blir det enda enklere for våre gode kolleger fra hovedkontoret i Stavanger å reise til de nye lokalene. I Nedre Slottsgate er det lett å ta toget til Oslo S og spasere rett videre til Evolve kontoret. 

 

🏙 Hva setter du mest pris på i nærområdet rundt Evolve kontoret?

Kontoret har en sentral plassering og ligger midt i Oslo-gryta. Det er enkelt å komme seg til og fra alt, og med et fint utvalg av mat, drikke og aktiviteter i umiddelbar nærhet. Vi får ta litt mer del i Oslo, som er blitt en veldig fin liten metropol med mye gøy å finne på.

 

🍁 Hva gleder du deg til at skjer hos Zaptec denne høsten? 

Vi jobber hver dag for å gjøre ting bedre for både våre kunder og våre partnere og denne høsten har vi masse spennende planer på gang.

Nå er det stor etterspørsel av våre produkter og litt lengre leveringstid enn vi ønsker. Vi jobber aktivt med å dekke etterslepet, som egentlig er et hyggelig luksusproblem. Det selges stadig flere elbiler, og det haster med å bygge ut en infrastruktur så flest mulig har mulighet til å lade elbilene sine hjemme. Vi mener det er viktig at Norge prioriterer en god infrastruktur for destinasjonslading, lading på steder hvor bilen gjerne skal stå over lengre tid. Enten det er i fornøyelsespark, på hotell, kjøpesenter eller lignende. Da kan vi nemlig utnytte eksisterende infrastruktur i strømnettet til å få på plass enda flere “hjemmeladere” (AC ladere), de både koster mindre og er enklere og raskere å prosjektere enn hurtigladere (DC ladere). Vi jobber ikke med DC ladere (hurtiglading), men kun med det som heter AC ladere og som ofte forbindes med hjemmeladere. 

Det er mange som ønsker våre produkter og vårt mål er å få enda flere Zaptec ladere og løsninger ut på markedet. Vi er et selskap i vekst og ansetter stadig nye folk, kanskje er det du som leser dette som er en av våre fremtidige kolleger, her på Evolve?

 

🎭 Hva var det beste med denne sommeren?

Det må være å tilbringe kvalitetstid sammen familien og gode venner. Heldigvis reiste vi ikke med SAS i år, haha. Vi nøt sommeren i Norge hos familie på Sørlandet, tok en tur til Gøteborg og Liseberg, og koste oss på hytta. Jeg fikk også lagt inn en tur til Fringe festivalen i Edinburg og sett det beste av stand up. Det er en fantastisk kulturfestival som pågår over en hel måned og som enda flere nordmenn burde oppdage.

  

🌊 Har du et fint sommerminne du vil dele med oss?

Å se sønnen hoppe fra 10-meteren og bade på Frognerbadet i et fantastisk Oslo sommervær. Jeg er generelt ikke så glad i kaldt vann, men om du skal bade i Norge og ikke i Syden, så er Frognerbadet veldig deilig med tanke på temperaturen.

 

🎧 Podcast, musikk eller bok på stranda? 

Bok, ja. En av de siste bøkene jeg har lest var “Helt Konge” boka av Øystein Pølsa Pettersen. Den kan jeg absolutt anbefale til inspirasjon og refleksjon både i jobb og privatlivet. Ellers elsker jeg å høre på ulike Podcaster og er spesielt begeistret for Kristopher Schau sin podkast «rekommandert». Har du ikke hørt på den før så er det bare å starte fra begynnelsen og glede seg.

 

Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve Kime Galleri
Evolve Oslo S
VIKEN
No items found.
ROGALAND
No items found.
VESTFOLD OG TELEMARK
Evolve Tønsberg
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve
,
Lagårdsveien 80
Close modal button