To kvinner nyter utsikten fra Evolve kontoret, fotografert fra etasjen over.

Fleksibilitet er vår business.

Hos Evolve kan vi tilby helt nye, fleksible og spennende arealer. Bærekraft er førende når vi velger steder, bygninger, design, møbler og inventar. Kontorene kan vokse og endres sammen med bedriften og dere får gjennomgående høy standard på felles fasiliteter og egne kontorer. Alle møterom, møbler, drift- og felleskostnader er inkludert i leieavtalen.

Hvorfor velge Evolve

Breeam sertifiseringsemblem er plassert over et foto av pauseområdet
Breeam sertifisering — Flere av Evolve sine kontorsenter er Breeam sertifisert. Les mer om sertifiseringen her

Vi legger vekt på bærekraft når vi designer og innreder lokalene. Alle møbler er produsert med miljøsertifikater og vi har benyttet miljøvennlige materialer.

Alle med gode arbeidsplasser, møterom og stillerom. Sentrene har topp beliggenhet - de fleste sentralt i Oslo-området. Med et fleksibelt kontor hos Evolve har du fri tilgang til over 15 Evolve sentre.

Energieffektive og miljøvennlige kontorbygget powerhouse i Porsgrunn, designet av Snøhetta arkitekter
PowerHouse — Evolve tilbyr fleksible kontorløsninger i et av verdens mest energieffektive og miljøvennlige bygg. Les mer om PowerHouse

En bedrift skal vokse! Et Evolve-kontor gir gode rammer for bedriftens forskjellige behov i en vekstfase. Vi har investert i lokaler, møbler, infrastruktur og design. Alt er klart til å flytte inn på dagen. Bedriften kan fokusere på marked, produkter og kunder. Evolve sørger for drift av lokalene. Løsningene, miljøet og atmosfæren setter standard for effektiv og kreativ samhandling.

To menn hygger seg på takterassen i solnedgang
Evolve Parallell — Vi utvikler gode inne- og utemiljøer for våre leietagere. Besøk Evolve Parallell og opplev Oslos beste utsikt.

Vi bryr oss om deg og din bedrift. Med et fleksibelt kontor hos Evolve blir du en del av av et større fellesskap, hvor vi heier på hverandre.

​Vi har flere sosiale soner hvor møter over en kaffekopp kan bli avgjørende for hvordan dagen blir. Trivsel og kreativitet oppstår der mennesker møtes.

Tilgang til over 15 sentre​

Som leietaker hos Evolve har dere tilgang til mer enn 15 kontorsenter med tilhørende store og små møterom. Disse møterommene gir også en stor fordel når dere ikke har fast tilholdssted i dette området per i dag. Et Evolve-kontor gir også et perfekt alternativ til en arbeidsdag på hovedkontoret.

Storslagen entree med solen skinnende gjennom glassfasaden med travle mennesker som er på vei stederTo kvinner prater sammen i sofaSofa og loungeområdet med store vinduer
To kvinner benytter seg av flex-plasser i herlig grønne omgivelserSkjermet kontorpult for konsentrert arbeidEn kvinne venter i en foaje på utsiden av spiseområdet
I forgrunnen arbeider en kvinne i enden av et langbord mens resten av rommet er fylt av flere kontorpulter, adskilt med grønne planterLyst inngangsparti med sofaer og loungeområde i forgrunn, og en trapp opp til etasjen over i bakgrunnenVinduene fra powerhouse lyser opp i den mørke skumringen
Spiseområde i stilfullt svart møblementTomme, ryddige kontorplasser Lyst kantine møblement
Tomme kontorpulter omgitt av vindu med utsiktSentrert i bildet, en eldre tradisjonell glassdør med gulmalte karmer omgitt av sofa og et stilfult loungeområde.To kvinner prater sammen over en kopp kaffe i et pauseområdet

Vi finner gjerne en riktig kontorløsning for deg

Andreas Bjørshol
Salgsleder
Evolve
Evolve
Jens Rask Jensen
Porteføljeselger
Evy Marie F. Lavik
Porteføljeforvalter
Merlinda Dresh
Porteføljeforvalter

Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve Karl Johan
Evolve Vulkan
Evolve Oslo S
Evolve Løren
Evolve Nationaltheatret
Evolve Kvadraturen
VIKEN
Evolve Lysaker
Evolve Lensmannslia
Evolve Lillestrøm stasjon
Evolve Drammen stasjon
Evolve Fornebu
ROGALAND
No items found.
VESTFOLD OG TELEMARK
No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve Asker tek
,
Lounge området
Close modal button