Fleksibilitet er vår business.

Hos Evolve kan vi tilby helt nye, fleksible og spennende arealer. Bærekraft er førende når vi velger steder, bygninger, design, møbler og inventar. Kontorene kan vokse og endres sammen med bedriften og dere får gjennomgående høy standard på felles fasiliteter og egne kontorer. Alle møterom, møbler, drift- og felleskostnader er inkludert i leieavtalen.

Hvorfor velge Evolve

Breeam sertifisering — Flere av Evolve sine kontorsenter er Breeam sertifisert. Les mer om sertifiseringen her

Vi legger vekt på bærekraft når vi designer og innreder lokalene. Alle møbler er produsert med miljøsertifikater og vi har benyttet miljøvennlige materialer.

Alle med gode arbeidsplasser, møterom og stillerom. Sentrene har topp beliggenhet - de fleste sentralt i Oslo-området. Med et fleksibelt kontor hos Evolve har du fri tilgang til over 25 Evolve sentre.

PowerHouse — Evolve tilbyr fleksible kontorløsninger i et av verdens mest energieffektive og miljøvennlige bygg. Les mer om PowerHouse

En bedrift skal vokse! Et Evolve-kontor gir gode rammer for bedriftens forskjellige behov i en vekstfase. Vi har investert i lokaler, møbler, infrastruktur og design. Alt er klart til å flytte inn på dagen. Bedriften kan fokusere på marked, produkter og kunder. Evolve sørger for drift av lokalene. Løsningene, miljøet og atmosfæren setter standard for effektiv og kreativ samhandling.

Evolve Parallell — Vi utvikler gode inne- og utemiljøer for våre leietagere. Besøk Evolve Parallell og opplev Oslos beste utsikt.

Vi bryr oss om deg og din bedrift. Med et fleksibelt kontor hos Evolve blir du en del av av et større fellesskap, hvor vi heier på hverandre.

​Vi har flere sosiale soner hvor møter over en kaffekopp kan bli avgjørende for hvordan dagen blir. Trivsel og kreativitet oppstår der mennesker møtes.

Tilgang til over 25 sentre​

Som leietaker hos Evolve har dere tilgang til mer enn 25 kontorsenter med tilhørende store og små møterom. Disse møterommene gir også en stor fordel når dere ikke har fast tilholdssted i dette området per i dag. Et Evolve-kontor gir også et perfekt alternativ til en arbeidsdag på hovedkontoret.

Kjøkken, Evolve, kvinner snakker

Vi finner gjerne en riktig kontorløsning for deg

Evolve
Evolve
Jens Rask Jensen
Porteføljeselger
Evy Marie F. Lavik
Porteføljeforvalter
Merlinda Dresh
Porteføljeforvalter
Elisabeth Vikenes
Porteføljeforvalter
Aziz Chaer
Salgs og markedssjef

Ring, chat eller send inn

Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve Asker tek
,
Lounge området
Close modal button