Norsk Regnskap er et av Norges ledende digitale regnskapsbyrå. Med egne faggrupper innenfor hvert felt sørger de for best mulig hjelp til enhver bedrift. Vi tok en sommerprat med partner og daglig leder i Norsk Regnskap, Jan-Ove Molle.

Sommeren 2022 står på trappene og ser for første gang på et par år, ganske vanlig ut. Evolve har forhørt seg med ulike bedrifter som benytter seg av våre fleksible kontorløsninger, om hvordan sommeren ser ut, og hvorfor Evolve er et riktig valg for nettopp dem.

Hei, Jan-Ove! Kan du si med to setninger hvem dere er?

Vi driver med regnskap og rådgivning. Vi har vært i bransjen i mer enn 20 år og har 5 avdelinger i Norge.

Hvor lenge har dere vært hos Evolve?

Vi flyttet inn i Evolve Barcode i august i fjor, og nå har vi akkurat flyttet inn i til Evolve Lillestrøm for en uke siden. 

Hvorfor passer Evolve så bra for dere? 

Det fleksible løsninger, moderne og veldig sentralt. 

Hva gleder du deg til at skjer hos dere denne høsten? 

Vel jeg kan begynne med allerede i dag har vi samlet alle ansatte for en sommerfest på Evolve lillestrøm sin takterrasse. Fra kl.18 blir det middag og fest. En tidligere kunde av oss kommer for å spille musikk, de har vært med oss på flere arrangementer tidligere, og lager veldig god stemning. Så det blir kjekt! Ellers har vi planlagt en høst-tur for selskapet i september med en langtur til Geilo og et felles kurs i Hamar i oktober. 

Foto: Vilde Glad-Iversen fra Marked hos Norsk Regnskap. Fra Norsk Regnskap sin sommerfest på Evolve Lillestrøm sin takterrasse.

Hvorfor er Evolve Lillestrøm det beste valget for dere?

Det er mye positivt med Evolve Lillestrøm. Det er flott å ha mulighet til å bruke takterrassen til og samle selskapet til felles aktivitet. Vi holder til i Brummundal, Årnes, Bergen, Oslo, og Lillestrøm. Så kommunikasjonsmessig er Lillestrøm perfekt for oss fordi det er mulig for alle avdelinger å ta et tog for å møtes her. Utover høsten har vi ulike møtevirksomheter med alle avdelinger her hos Evolve Lillestrøm. 

Hva setter du mest pris på i nærområdet, på Lillestrøm?

Nærområdet på Lillestrøm, ja. Nå er jeg veldig urban av meg, og min avdeling har sittet på Skedsmokorset. Så dette flyttet til Lillestrøm gir oss ikke minst kommunikasjon med alle de andre avdelingene, men du har også kafeer og butikker rett utenfor døra. Du føler at du er med i kulturlivet i Lillestrøm. Det setter vi stor pris på! 

Er du også interessert i fleksible kontor som Norsk Regnskap? Se en oversikt her over vår kontorsenter og ta gjerne kontakt i skjema under!