No items found.
No items found.

Evolve Drammen stasjon

Fasiliteter ved dette senteret

Kaffebar
Møterom
Wifi
Print og kopi
Personalrestaurant
Sykkelparkering
Resepsjon
Sentral beliggenhet
Parkeringsmuligheter
Treningsmuligheter
Dusj og garderobe
Telefonrom
Unike fasiliteter

Ledige leieavtaler

Kjøp flex nå
Flex
- fra
2 990,-

Vårt mest flexible kontor. Tilgang på alle multirom og kontorplasser i åpne landskap

Base
- fra
3 990,-

Fast kontor i åpent landskap med ubegrenset tilgang til alle fasiliteter.

Team
- fra
5 490,-

Eget kontor - stort eller lite - hvor bare teamet har adgang.

Et moderne bygg rett ved Drammen stasjon!

Evolve Drammen stasjon er et funksjonelt og attraktivt BREEAM-sertifisert kontorbygg energiklasse A med unike fasiliteter. Drammen Business Center har et hyggelig resepsjonsområde, cafè og bedriftsrestaurant. Eget trimrom med panoramautsikt i byggets 11. etasje, dusj og garderober. Egen takterrasse med flott utsikt til din disposisjon.

Evolve Drammen stasjon er på 1.600 kvm fordelt over to etasjer - og har stor sosial sone med kaffemaskin. Arealene har en god variasjon av åpne arbeidsplasser, mindre og større låsbare/private teamkontorer. Godt med møterom og flotte møteromsfasiliteter, stillerom og multirom, samt egen mesanin med stort prosjektbord. Arealene tilbyr åpenhet for samhandling - og skjerming for mer konsentrert arbeid. Evolves lokaler ligger høyt med en imponerende utsikt til alle himmelretninger.

Gjennomgående har arealene en aktiv og utstrakt bruk av naturfarger i grønntoner og organiske mønster i tepper. Møblering følger de ulike rommenes fargenyanser, hvor hvert rom og sone er unik. Flotte belysningspunkter tilfører hvert rom et behagelig lys og det lille ekstra.

Design og trivsel

Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv.
Vi jobber tett med anerkjente interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.

Sentral beliggenhet på Drammen stasjon

Evolve Drammen stasjon ligger rett ved Buskerudregionens største knutepunkt. Vegg i vegg er ligger Quality Hotel River Station med flotte konferansefaciliteter. Evolve Drammen stasjon ligger sentralt på Strømsø og sentrum som byr på et stort utvalg av restauranter, cafeer og butikker.

Map showing the location
Jens Rask Jensen
Porteføljeselger
Aziz Chaer
Salgs og markedssjef

Vi møter deg gjerne for å finne riktig løsning

Jens Rask Jensen
Porteføljeselger
Evy Marie F. Lavik
Porteføljeforvalter
Merlinda Dresh
Porteføljeforvalter
Elisabeth Vikenes
Porteføljeforvalter
Aziz Chaer
Salgs og markedssjef

Ring, chat eller send inn

Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve Asker tek
,
Lounge