Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Velkommen til Evolve Sandvika!

Sandvika Business Center ligger sentralt mellom Hamang og Sandvika Storsenter, rett ved Sandvika Stasjon. Evolves lokaler er lyse, åpne og har en god kombinasjon av låsbare teamkontorer og arbeidsplasser i åpen sone.

Sandvika Business Center - et kommunikasjonsknutepunkt

Sandvika Business Center ligger sentralt og midt i knutepunktet enten man kommer med bil, tog eller buss. Bygget har et originalt eksteriør som setter et spennende preg på nærmiljøet. Den arkitektoniske utformingen har stor vekt på at dette skal være et moderne og effektive kontorbygg, samtidig som det skal være strøkstilpasset omgivelsene i Sandvika. Bygget har en hyggelig kantine i 1. etasje, samt tilgang til dusj og garderobefasiliteter.

Evolve Sandvika er et mindre senter hvor man møtes av en hyggelig sosial sone tilknyttet enkelt kjøkken med Nespresso kaffemaskin og PureWater. Arealene/lokalene ligger i byggets 3. etasje med store vindusflater som gir gode lysforhold. Senteret har en kombinasjon av låsbare teamkontorer med kapasitet fra 4 og opp til 12 personer, arbeidsplasser i åpent areale, møterom og stillerom.

Design og trivsel

Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv.
Vi jobber tett med anerkjente interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Hos oss finner du ergonomiske kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.

Sentralt til det meste

Sandvika Business Center ligger få minutters gange til taxiholdeplass, buss og tog/Flytog. Sandvika har et godt utvalg av hyggelige kafeer, restauranter og butikker - med Sandvika Storsenter et steinkast unna. Sandvika har også et bredt tilbud av kulturelle opplevelser som museer og gallerier - samt Bærum Kulturhus som er ett av norges mest aktive og varierte kulturhus.

Bestill visning
Elisabeth Vikenes
Porteføljeansvarlig
+47 950 70 987elisabeth@evolve.no
Aziz Chaer
Porteføljeansvarlig
+47 400 36 511aziz@evolve.no
Se flere senter

Kart

Elias Smiths vei 24, 1337 Sandvika