No items found.
No items found.

Evolve Kime Galleri

Fasiliteter ved dette senteret

Kaffebar
Møterom
Wifi
Print og kopi
Personalrestaurant
Sykkelparkering
Resepsjon
Sentral beliggenhet
Parkeringsmuligheter
Større møterom 25+
Telefonrom
Medlemsapp
Vanndispenser
Unike fasiliteter

Våre leieavtaler

Team
- fra
6750
,-
4990,-

Eget kontor - stort eller lite - hvor bare teamet har adgang.

Base
- fra
4650
,-
3950,-

Fast kontor i åpent landskap med ubegrenset tilgang til alle fasiliteter.

Flex
- fra
3550
,-
3550,-

Vårt mest flexible kontor. Tilgang på alle multirom og kontorplasser i åpne landskap

Book visning

Byens mest sentrale beliggenhet!

Fra Galleri går du tørrskodd inn på terminalen på Oslo S, Byporten Shoppingsenter og til Oslo City. Lokalene er lyse og åpne med god utsikt - og har en god kombinasjon av arbeidsplasser i åpen sone og teamkontorer, med flere møterom av ulik størrelse, to kjøkken, multirom/telefonrom og større konferanserom.

Kontorer med fantastiske fasiliteter

Galleriet er en unik bygning som strekker seg fra sentralstasjonen til Grønland. I byggets første etasje er det en sosial møteplass og kantine. På toppen av  Leietakere har også tilgang til garderobefasiliteter og parkering for både bil og sykkel.

Evolve Galleri ligger i 4 etasje i bygget har flere sosiale soner med cafébord som egner godt til et uformelt møte over en god kopp kaffe. Kjøkken med kaffemaskin og PureWater. Arealene/lokalene har store vindusflater som gir gode lysforhold. Senteret har en kombinasjon av låsbare teamkontorer med kapasitet fra 2 til 10 personer, arbeidsplasser i åpent areal, møterom og stillerom for mer konsentrert arbeid. 

Design og trivsel

Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv.
Vi jobber tett med interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Her er det ergonomiske kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.

Mer sentralt blir det ikke

Fra Galleri går du tørrskodd til tog, Flytoget, T-banen og taxi. Bussterminalen og alle trikkelinjer nås innen tre minutters gange fra resepsjonen i Posthuset.


Hvorfor Kime?

Kime favner start-ups, scale-ups og etablerte autoriteter innenfor bærekraft og innovasjon. Det er ikke størrelsen som teller, for Goliat vil gjerne samarbeide med David. Her jobber større og mindre bedrifter sammen for fruktbare synergieffekter og et felles mål: En grønnere fremtid.Navnet vårt betyr groe, pode, spire og begynnelse. En kime til håp, med en sentral tilleggsbetydning: Kime er også et uttrykk for fokus, konsentrasjon og kraft - ytre og indre energi.

Fokus på bærekraft

Kime er skreddersydd for fokusert arbeid med mange små kontorer. De åpne kontorplassene gir full fleksibilitet og gjør veien kort til samarbeid mellom de som sitter der. Som et tiltak for å fokusere på bærekraft og miljø har det vært sterkt fokus på gjenbruk i etableringen av senteret, og bla. møbler er gjenbrukt og omtrukket av Martela og Utopia Modern. For gode kontormøbler har mange liv!

Close modal button

Evolve Kime Galleri

Schweigaards gate 14, 0191 Oslo
Klikk her for veibeskrivelse
Fasiliteter på dette stedet:
Oslo
Please use this HTML structure to add office facilities CMS collection. Webflow's 20 collections pef page limitation is preventing me from having it now, until the old page design is deleted.

Evolve Galleri er lyse og åpne kontor med unik innredning og fokus på bærekraft. Her er en god kombinasjon av arbeidsplasser i åpen sone og låsbare teamkontorer.

Ikke medlem ennå?

Velg et av våre flotte medlemskap nedenfor for å komme i gang:

Flex

3550,-

Vårt mest flexible kontor. Tilgang på alle multirom og kontorplasser i åpne landskap

Kjøp nåKontakt oss

Base

3950,-

Fast kontor i åpent landskap med ubegrenset tilgang til alle fasiliteter.

Kjøp nåKontakt oss

Team

4950,-

Eget kontor - stort eller lite - hvor bare teamet har adgang.

Kjøp nåKontakt oss

Finding us

Åpen 24/7

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Åpen Google Maps

Har du et spørsmål? Ring vårt vennlige team:

Andreas Bjørshol
 | 
Daglig leder / CEO

Other nearby Evolve locations

We have X other locations within cityName. Check out some of our other Evolve offices and allow your best work to travel with you!

Show all nearby locations

Evolve Tønsberg

Vestfold og Telemark
Find out more

FAQs

Heading

Ready to start working from our cosy and beautiful office spaces across Norway?
See memberships
Close modal button