No items found.
No items found.

Evolve Lillestrøm

Fasiliteter ved dette senteret

Kaffebar
Møterom
Wifi
Print og kopi
Sentral beliggenhet
Telefonrom

Ledige leieavtaler

Kjøp flex nå
Flex
- fra
2 990,-

Vårt mest flexible kontor. Tilgang på alle multirom og kontorplasser i åpne landskap

Base
- fra
3 990,-

Fast kontor i åpent landskap med ubegrenset tilgang til alle fasiliteter.

Team
- fra
5 490,-

Eget kontor - stort eller lite - hvor bare teamet har adgang.

Lillestrøm - midt mellom hovedstaden og verden!

Evolves kontorer i Lundkvartalet midt i Lillestrøms hovedgate har kort vei til “alt”. Evolves lokaler som har et moderne og lekkert design tilbyr teamkontorer med fra 2 - 10 plasser, samt arbeidsplasser i åpen sone.

Sentrale kontorer midt i Storgata!

Evolves kontorer ligger i Lundkvartalet midt i Lillestrøms hovedgate med hele byen rett utenfor døra. Bygget som er et fullservice bygg har en hyggelig betjent resepsjon, og en flott kantine for byggets ansatte.

I Lillestrøm befinner du deg midt mellom hovedstaden og verden, med kun en liten spasertur til togstasjonen. Med tog er det bare 10 minutter til Oslo S eller Oslo Lufthavn Gardermoen. I Lillestrøm er det korte avstander og enkelt å komme seg rundt. Det finnes også mulighet for å leie bysykkel og el-sparkesykkel.

Evolve Lillestrøm ligger i byggets 5. og 6. etasje og har en hyggelig sosial sone med en sofagruppe og cafébord. Kjøkken med Nespresso kaffemaskin. Arealene har en god variasjon av åpne arbeidsplasser, mindre og større låsbare teamkontorer. Det er flotte møteromsfasiliteter, stillerom og multirom for skjerming for mer konsentrert arbeid. 

Design og trivsel

Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv.
Vi jobber tett med anerkjente interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.  


Sentralt midt i Lillestrøm

Fra Lundkvartalet er det kun en liten rusletur til togstasjonen. Med tog er det bare 10 minutter til Oslo S eller Oslo Lufthavn Gardermoen. Det er gode parkeringsmuligheter i området, og mulighet for å leie bysykkel og el-sparkesykkel.

Map showing the location
Jens Rask Jensen
Porteføljeselger
Aziz Chaer
Salgs og markedssjef

Vi møter deg gjerne for å finne riktig løsning

Jens Rask Jensen
Porteføljeselger
Evy Marie F. Lavik
Porteføljeforvalter
Merlinda Dresh
Porteføljeforvalter
Elisabeth Vikenes
Porteføljeforvalter
Aziz Chaer
Salgs og markedssjef

Ring, chat eller send inn

Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve Asker tek
,
Lounge