Sommerpraten med Claes Persson, norgessjef i X-PENG

av 
Merlinda Dresh
May 14, 2024
 | 
2
 min

Vi har tatt en kjapp prat med den nye norgessjefen i X-PENG om bil, sommer og tiden fremover for det spennende bilmerket!

Portrettfoto av Norgessjefen i X-PENG Claes Persson  med en illustrert sol i bakgrunnen

Kan du si med to setninger hvem X-PENG er?

- Vi er en ledende bilprodusent, som har tenkt til å være med i omstillingen til fremtidens mobile løsninger. ikke bare med tanke på elbiler, men også andre elektriske kjøretøy som flygende elbiler. 

Hvor lenge har dere vært hos Evolve? 

- Vi er nyinnflyttet og har vært hos Evolve med 20 team-plasser i én uke bare! 

Hvorfor passer Evolve så bra for dere? 

- Det var de relevante lokasjonene som var helt sentralt for at valget falt på Evolve for oss. Det er bekvemt å ha tilgang på hele Evolves nettverk av kontorer. Nå sitter vi i Henrik Ibsens gate, men vi har også et showroom i Bjørvika, så er det er fint å ha tilgang på kontorene der. i tillegg har vi også mange internasjonale gjester, og bruker kontorene ved Oslo S, som er enkelt tilgjengelig fra Gardemoen. Evolve sine fleksible kontorløsninger passer oss derfor veldig bra!

Takterrasse med sofamøblement en somemrdag med godvær
Evolve Nationaltheateret — I Henrik Ibsensgate 40 har Evolve fleksible kontorløsninger med deilig uteplass for alle leietagere

Hva gleder du deg til at skjer hos XPENG denne høsten? 

- Vi kommer glede oss til å faktisk vise vår nyeste modell, som kommer senere i høst. Den nye G9 modellen vises i Norge som første land utenfor Kina. Det syns vi er stas. 

I fjor høst ble dere kåret av Kantar til årets best kjente nykommer. Hva er målet for dette året?

- Det er en gjevt pris å få, både som relativt ny bedrift, men også som kinesisk bedrift i tillegg. Målet for dette året, er å bygge videre på vår etablering i Norge. Vi er som jeg nevnte det første landet utenfor Kina som XPENG lanserer i og åpnet i Norge i mars 2020. Målet er å etablere oss enda mer i Norge, og vokse sammen med våre samarbeidspartnere her. 

Hva gleder du deg til denne sommeren?

- Å ha litt ferie. Det blir litt mer jobb enn jeg skulle ønske, men jeg krysser fingrene for at vi kan dra ut å reise denne sommeren. Vi har et sommersted i Spania, så jeg håper vi får til en tur ned dit. Jeg bor jo i Norge i ukene, mens jeg har familien i Sverige og pendler dit i helgene. Så jeg håper jo å få være mye hjemme i Sverige også, men vipps kom det jo en liten flystreik… så vi får nå se hvordan det blir. 

Podcast, musikk eller bok på stranda? 

- Podcast.

Favorit podcast nå? 

- For tiden hører jeg en del på inspirasjons-podcaster, for eksempel går det mye i Petter Stordalen og den typen personer om dagen. 

Har du et morsomt, flaut eller fint sommerminne du vil dele med oss?

- Vel, forrige sommer leide jeg og familien et hus på Vestkysten av Sverige, ute i Bohuslän i Smögen, og det var virkelig fint. Det er kanskje et velkjent feriested for nordmenn også?

Lyst kontorlokale med flere pulter med utsikt til grøntområde gjennom de fire vinduene
Flex sone på Evolve Nationaltheateret — Ønsker du å prøve flex avtalen vår? Gå inn på evolve sine nettsider og kjøp en avtale i dag

Er du også interessert i fleksible kontor i Oslo som Xpeng? Se en oversikt her over vår kontorsenter og ta gjerne kontakt i skjema under!

Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve Kime Galleri
Evolve Oslo S
VIKEN
No items found.
ROGALAND
No items found.
VESTFOLD OG TELEMARK
Evolve Tønsberg
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve
,
Lagårdsveien 80
Close modal button