Brand Machine og Brand Assist vokser merkevaren med Evolve Vulkan

av 
Evy Marie F. Lavik
May 14, 2024
 | 
2
 min

Jon Inge Gullikstad er daglig leder i Brand Machine og Brand Assist, som eier Northug og utvikler flere andre merker. Vi tok en prat for å høre hvordan sommeren har vært og hvorfor Evolve er riktig valg for dem.

Med sine 12 ansatte leier Brand Machine og Brand Assist et team-kontor som fungerer som en kombinasjon av kontor og showroom på Evolve Vulkan. Vi tok en prat for å høre om sommeren og hvordan hverdagen er med kontor på Vulkan ☀️

  ☕️ Hvor mye kaffe anslår du at du drikker i løpet av en dag? 

Oi. Jeg er ikke den største kaffedrikkeren, men det blir jo noen kopper, det gjør det. Jeg prøver å variere med vann og kakao innimellom, men noen kopper blir det. Kaffemaskinene brukes flittig av alle rundt her. Vi liker godt den maskinen altså.. 

⛱ Hva har du gjort i sommer?

I sommer har jeg vært på hytta i Phuket. Vi har en leilighet der som jeg liker å se på som hytta. Så vi har vært langt, langt ute. 

🏊 Bok eller podcast om sommeren? 

Jeg er ikke den største bokleseren, og heller personlig mer mot podcast. Egentlig har jeg ikke gjort så mye av noen av delene enda i sommer. Det har heller gått i avslapning. Svømt masse og vært med familie. Prøvd å koble ut jobben helt, men så har jeg også jobbet litt.. Blir fort sånn så lenge man har tilgang på nett. 

💼 På tre setninger, hva er Brand Machine? 

Brand Machine utvikler konsepter for både kjente store merkevarer, og mindre mer egne merker. Hovedsakelig innenfor tekstil men også for sportsbriller. Vi løfter frem både merkevaren og produkter, gjør produksjon og leverer til kunder. Vi ønsker å gjøre kundene våre gode, og fungerer som en forlenget kundearm.

😎 Den største merkevaren deres, Northug, hvordan skiller arbeidet deres med denne merkevaren seg fra de andre? 

Northug er et eget salg og markeds-selskap der Petter selv er en medeier i Brand Assist AS sammen med oss. Vi selger produktene via egen nettbutikk men og direkte til sportsbutikker og noen optikere. Sportsbrillene vi lanserte med Northug i 2019 har allerede rukket å bli den nest mest preferete sportsbrillen, etter Oakly. Det er vi stolte av.

Jon Inge med ansatte og Northug sportsbriller. Fra deres showroom/team-kontor hos Evolve Vulkan.


🤝 Hva er det som gjør at Evolve er en god løsning for dere?

Selve konseptet til Evolve fungerer veldig bra for oss. Vi er ikke et veldig stort selskap, så da har det vært ålreit å benytte seg av de felles mulighetene som Evolve tilbyr - også har vi vår egen del i tillegg. Det har vært en fin kombo for vår del. En god match med kort vei til både kaffemaskin og møterom. De benytter vi flittig. Også er det hyggelig å se noen andre i korridoren også. Jeg mener dette er fremtidens måte å jobbe på, for både større, mellomstore og mindre selskaper

💕 Hva er ditt favorittsted på kontoret? 

Det er godt spørsmål, vi trives med den totale helheten. Møterom, treningsrom - alt. Jeg vet at bortsett fra de mange ledige møterommene er det flere som verdsetter veldig godt treningsrommet her på Vulkan. 

🏋️‍♂️ Hvor sprek må man være for å jobbe hos dere?

Hehe, nei det er vel ikke et krav. Men det er unektelig de fleste her på kontoret som er det i hvert fall..

Treningsrommet til Evolve Vulkan. Sjekk ut våre tips til hvordan å få inn trening i hverdagen!


🌳 Hvilke tanker har dere om nærmiljøet rundt kontoret? 

Vi som jobber i segmentet sport og mote så det er klart at vi er godt fornøyd med miljøet på Vulkan. Både det indre med litt røffe lokaler og område utenfor passet oss godt. Mye kreativ næring er midt i blinken for oss. Vi var utenfor byen tidligere, det var vel og bra. Men det å komme enda nærmere pulsen i byen var nok litt ekstra populært.

🧑‍🍳Favorittsted i nærområde? 

Vel vi prøver å være litt rundt omkring, vi har vært mye på Mathallen, og prøver å ha litt sosiale happenings sammen.

Mathallen på Vulkan og Dansens hus i umiddelbar nærhet fra Evolve Vulkan

Har du enda ikke blitt kjent med våre lokaler på Vulkan? Fortvil ikke, les mer om kontorene på Vulkan og nærområdet rundt her, eller ta kontakt med oss i skjema nederst på siden for en uforpliktende omvisning 💁

Høres!

Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve Kime Galleri
Evolve Oslo S
VIKEN
No items found.
ROGALAND
No items found.
VESTFOLD OG TELEMARK
Evolve Tønsberg
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve
,
Lagårdsveien 80
Close modal button