Powerhouse Telemark - verdens mest spektakulære og energieffektive bygg?

av 
May 14, 2024
 | 
3
 min

Ja, det er faktisk det. Powerhouse Telemark er et miljøbygg i verdensklasse. Å jobbe i fra disse kontorene vil være en opplevelse i seg selv og gi en "litt enklere hverdag" med fokus på effektivisering, digitalisering og tjenestetilbud.

Det 11 etasjer høye bygget er med sin særegne skulpturelle form uten tvil et signalbygg og et landemerke, og vil være et godt synlig landemerke for trafikanter både til lands og til vanns. Over to etasjer tilbyr Evolve team-kontorer med alt fra 4 til 32 arbeidsplasser, pluss faste base plasser og fleksible flex-plasser i åpen arbeidssone. Her kan ansatte se frem til en dag på kontoret med fasiliteter som treningsrom, garderober, el-billading, sykkelbod, kantine og en spektakulær takterrasse. 

Fasaden til Powerhouse Telemark der Evolve kontorene holder til
Powerhouse Telemark

Tilgjengelig kontor ved foten av Frednesbrua

Kontoret har en sentral beliggenhet, og rikelig med parkeringsplasser for både bil og sykkel tilknyttet bygget. Sentralt plassert i forhold til offentlig kommunikasjon er det bare et par minutters gange til nærmeste bussholdeplass. 

I en fleksibel arbeidshverdag kan det ofte være viktig å kunne dele opp dagen fra ulike kontor eller kundemøter. Toget til Tønsberg vil i rushtiden ta knappe 49 minutter før det reiser inn til hovedstaden på vel to timer, mens det tar en 40 minutter kjøretur til Torp Flyplass hvor det går avganger til byer over hele landet.

Evolve sine kontor med kjøkkenkrok
Evolve kontor med kjøkkenkrok

Inspirerende øyeblikk

Vi vet at for å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsdager, kreves det også inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser. Ikke minst må kontoret møte behovet for morgendagens arbeidshverdag. Vi jobber kontinuerlig med å fornye våre kontor i tett samarbeid med interiørarkitekter som legger stor vekt på å skape smarte, ergonomiske riktige og varierte arbeidssoner. 

Ikke minst, vet vi at ingenting kan erstatte en latterkule ved kaffemaskinen. Å møtes fysisk i en hyggelig sosial sone vil alltid være noe eget. Derfor har våre kontor en sosialt tilrettelagt lounge med cafébord for uformelle møter eller en for en tøysete prat om helgen. 

For ikke å glemme den spektakulære takterrassen i 11. etasje med utsikt så langt øyet kan se. Ta med en kunde, en rykende varm kaffe og nyt utsikten. I både glitrende sol og mytisk tåke er denne utsikten noe helt eget å ta med seg inn i dagen.

Utsikten fra takterassen
Nyt lunsj, kaffe, harde og lette samtaler med deilig utsikt over fjorden.
Klar til å begynne å jobbe fra våre koselige og vakre kontorlokaler over hele Norge?
Se medlemskap

Alltid tilgjengelige møterom

En viktig del av å dra på kontoret, er som nevnt å møtes. Og de tøysete samtalene må (dessverre) en gang ta slutt og vike for de mer powerpoint pregede møtene. Et hvert møte har sitt eget mål, sin egen agenda og tone. Derfor er vi opptatt av at Evolve kontorene skal ha møterom til en hver anledning. I Powerhouse Telemark er det jaggu også et eget møteromsenter tilgjengelig - helt gratis - for alle leietakere. I 10.etasje finnes møterom i alle former og størrelser. 

Stilfullt møterom til 9 personer med skjerm og teknisk utstyr koblet opp
Book et rolig møterom med utsyn på bakkeplan - helt kostnadsfritt.

En helt i en smidigere hverdag.

Som kjent duger ikke helten uten mat og drikke. Derfor er vi ekstra glade for at Evolvere på Powerhouse Telemark er hjertelig velkomne på Personalrestauranten "Kraft"  i byggets 9.etg. Her legges det stor vekt på sunn mat - hver dag.

- 4Service prioriterer økologi og lokale produsenter som en del av en større, og total, satsning innen bærekraft. I utvikling av menyene våre er næringsrik mat en selvfølge. Vi lager mat fra bunnen av, og benytter råvarer når de er i sesong og på sitt beste, sier direktør i salg og marked, Marius Pedersen til 4Service, som drifter restauranten Kraft.

En mann er i gang med å forsyne seg med lunsj fra personalrestauranten
En deilig lunsj i personalrestauranten Kraft

For å gjøre kontorhverdagen enda smidigere er også tilgang til treningsrom med dusj- og garderobefasiliteter inkludert for alle leietakere. Dette gjelder enten du har flex-, base-, eller team-medlemskap. 

Treningsrom med ulike apparater, vekter og speil
Treningsrommet på Powerhouse Telemark

Selv med treningsrom i nærheten, kan dørstokk mila kjennes uendelig lang. Les våre 6 tips for å prioritere trening i hverdagen her.

Design og trivsel

Interiøret i Evolves lokaler som ligger i 1. og 2. etasje har samme gjennomgående interiør som Powerhouse Telemark forøvrig. Byggets interiør er valgt med tanke på å redusere unødvendig avfall når nye leietakere flytter inn eller ut. Gulv, glassvegger, skillevegger, kjøkkenkrok og belysning har fått samme design, materialer og farge i alle etasjer. For å minske behovet for kunstig belysning til et absolutt minimum, har bygningen et konservativt, men effektivt belysningssystem som likevel gir en lun opplevelse.

Multirom med lenestoler på Evolve i Porsgrunn
Et multirom for ad-hock møter og telefonsamtaler hos Evolve på Powerhouse Telemark i Porsgrunn

Bygget som genererer mer energi enn det bruker

Powerhouse Telemark er faktisk et av verdens mest energieffektive bygg - et miljøbygg i verdensklasse. Det BREEAM-NOR Excellent-sertifiserte miljøbygget er designet av Snøhetta. Her er interiør og materialvalg nøye plukket ut for sine miljømessige og bærekraftige kvaliteter. 

Powerhouse Telemark defineres som bygg som genererer mer energi enn det bruker gjennom livsløpet. Det er gjort flere byggtekniske svært imponerende løsninger for å få til dette. Deriblant er store deler av fasaden og taket er dekket med solcellepanel.  

‍Nysgjerrig?

Vi mener fleksibilitet på kontoret handler om å tilpasse ditt behov for kontor etter bedriftens utvikling. Med våre produkter: flex, base og team kan vi følge din vekstkurve og garantere for gode kontorer til enhver tid - for gamle og nye ansatte i store og små bedrifter. Skulle noen i bedriften behøve en kontorplass utenfor Porsgrunn, i kort eller lang tid, inkluderer også enhver leiekontrakt tilgjengelige flex-plasser og møterom fra våre over 25+ kontor rundt om i Norge. Og du, når vi snakker om fleksibilitet, er det også viktig å nevne at våre standard leiekontrakter kun har 1-3 måneders oppsigelsestid 😉

Sjekk ut vår digitale visning av Evolve kontorene på Powerhouse Telemark her! Ellers kan du jo som alltid også ringe eller sende en mail til meg for en fysisk visning og en prat!

Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve Kime Galleri
Evolve Oslo S
VIKEN
No items found.
ROGALAND
No items found.
VESTFOLD OG TELEMARK
Evolve Tønsberg
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve
,
Lagårdsveien 80
Close modal button