Har du egentlig rukket å sjekke ut Evolve Vulkan? 🍸

by 
Evy Marie F. Lavik
Jan 20, 2023
 | 
3
 min

‍På et av Vulkans nyeste hjørner, har Evolve sikret seg over 2000 kvm til sine nye lokaler. Vulkan har gått fra å være et gammelt industriområdet, til å bli Grünerløkkas mest moderne område med en inspirerende og vibrerende atmosfære. Vi har sjekket ut hva som befinner seg i og rundt Evolve Vulkan.

Evolve Vulkan åpnet dørene i 2021. Midt i pandemien og med mye hjemmekontor. Det er kanskje ikke så rart mange der ute egentlig ikke har rukket å få med seg hvilke perler som finnes rundt de fleksible kontorene i denne spennende bydelen. 🐚


🏙vs 🌿Frisk luft, eller vibrerende byliv?

Ja takk begge deler, tenker vi.

Når behovet for frisk luft og et utendørs møte i grønne omgivelser melder seg, kan Evolve Vulkan friste med Egebergløkka parsellhage på den ene siden, og Grünerhagen på den andre. Egebergløkka parsellhage ligger i Telthusbakken og er Oslos eldste parsellhage - etablert i 1917. En rusletur opp Kjærlighetsstien gir en storslagen utsikt over byen mens Grünerhagen er en fin park for rekreasjon og en av Oslos største byparker.

Mathallen på Vulkan er bare et steinkast unna. Mathallen har en rekke spesialbutikker, spisesteder og sosiale møteplasser med matrelaterte aktiviteter, kurs og konferanse muligheter. Et virkelig samlingspunkt for det beste av norsk og internasjonal mat og smaksopplevelser. Mens den ikoniske bar og konsertscenen Blå ligger kun et steinkast unna i andre retning💙 Det finnes også ramen-restaurant, burgerbar, meksikanske restaurant, og utallige unike småbarer i umiddelbar nærhet. Her kan du wine and dine med alle ulike kunder rett fra kontoret🤤

Grünerhagen

Men stopp en halv, hvordan komme seg til kontoret på Vulkan? 🚏

Evolve Vulkan ligger i Møllerveien 4. Utenfor døra går både 34 og 53 bussen som lett tar deg til sentrum på under 10 minutter, eller til Alexander Kiellandsplass hvor flere busstraseer krysser. Bare en kort rusletur over Akerselva går 11, 12 og 18 trikkene fra Schous plass. 

Møllerveien busstopp

Kontorkroppen 2046?

Jada. Vi vet. Å få til å prioritere trening i den travle hverdagen kan kjennes umulig. Men vi (og kanskje egentlig du også?) vet hvor mye en god helse vil gjenspeile seg i arbeidet du legger ned på kontoret. Og, ikke minst, i et friskere sinn og en smidigere “kontorkropp” uten *sitte foran skjermen i 9 timer nakke*, senebettensle og musearm. 🖱Auch. Så, la referatet vite - vi tar bevegelse i hverdagen på alvor. 

Med det avklart, har vi gleden av å fortelle deg at Evolve Vulkan har et eget treningsrom. Nærere blir det ikke🙌 Nysgjerrig på hvordan du kan få treningen mer aktivt inn i hverdagen? Les våre 6 tips her! 

Treningsrommet på Evolve Vulkan


🧗 Er du klar for å møte høsten med en skikkelig utfordring ligger det et klatresenter i 200m unna. Vulkan klatresenter drives av landets største klatreklubb, Kolsås Klatreklubb hvor det tilbys alt fra grunnkurs for nybegynnere til led- og teknikkurs. 

🏋️‍♂️ Oslos bredeste treningstilbud, SiO Athletica (med totalt 6 treningssenter sentralt i Oslo) har også et senter 300 meter fra Evolve Vulkan. Dette er helt utmerket for både egentrening og gruppetimer - alt fra styrke, kondisjon og HIT til yoga og dans tilbys her. Om dans er din greie, blir Evolve Vulkan selvsagt også ekstra perfekt. Å ha Dansens Hus som nabo kan kanskje inspirere til noen danseøkter før eller etter endt arbeidsdag. 🕺

Brand Machine valgte kontor på Evolve Vulkan

Jon Inge Gullikstad er daglig leder i Brand Machine og Brand Assist, som eier Northug og utvikler flere andre merker. Med sine 12 ansatte leier de et team kontor som fungerer som en kombinasjon av kontor og showroom på Evolve Vulkan. Vi tok en prat for å høre hvordan sommeren har vært og hvorfor Evolve er riktig valg for dem. Les saken her.

Jon Inge Gullikstad er daglig leder i Brand Machine og Brand Assist

Gratis møterom? Hva mer! 🤩

Hos Evolve er alltid, alle kontorlokalets fasiliteter inkludert i leien. Evolve Vulkan tilbyr, såklart, som alltid også gratis kaffe ☕️☕️ I tillegg til 12 møterom i varierende størrelser, stort auditorium, treningsrom som nevnt, en lounge med sofa og musikkanlegg (LP’er🫶), “foosball” og et enkelt kjøkken. Yiha! 🤠

Har du sikret deg plass enda? 🪴

Vi skjønner deg godt om du nå er interessert i å sjekke ut nye kontorer i et vibrerende byrom nært grønne lunger. Enten om du ønsker flexplass eller egne lokaler, må du gjerne ringe, melde eller sende oss en epost i formen nederst på siden. 

Vi gleder oss til å vise deg Evolve Vulkan 🤗

Høres!

Vi finner gjerne en riktig kontorløsning for deg

Andreas Bjørshol
Salgsleder
Evolve
Evolve
Jens Rask Jensen
Porteføljeselger
Evy Marie F. Lavik
Porteføljeforvalter
Merlinda Dresh
Porteføljeforvalter

Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve Karl Johan
Evolve Vulkan
Evolve Oslo S
Evolve Løren
Evolve Nationaltheatret
Evolve Kvadraturen
VIKEN
Evolve Lysaker
Evolve Lensmannslia
Evolve Lillestrøm stasjon
Evolve Drammen stasjon
Evolve Fornebu
ROGALAND
No items found.
VESTFOLD OG TELEMARK
No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve
,
Lagårdsveien 80
Close modal button