På Løren er det mer enn bare kontor 🪴

by 
Andreas Bjørshol
Oct 12, 2023
 | 
3
 min

Hverdag er hver dag. Ofte er god planlegging er ofte avgjørende for å få det til å gå rundt, og enda oftere er det arbeidsdagen som står i sentrum for kabalen. Nettopp derfor, tror ikke vi at en arbeidsplass kun er en arbeidsplass. Det er mye mer som hører til.

Velkommen til vårt kontor på Løren

Det er knappe to år siden Evolve for første gang åpnet dørene til de nye, freshe lokalene på Løren, i det topp moderne kontorbygget Parallell.

Vi har sjekket ut hva som befinner seg i nærheten av våre flotte lokaler på Parallell Løren.Personalrestaurant på Evolve Løren

‍Visste du at Evolve Løren tilbyr Team Enterprise? 📊

Siden du har havnet inn i dette innlegget, kjenner du kanskje til våre faste produkter allerede: Flex, Base og Team (om ikke, finner du mer om dette HER).


Evolve Løren har i tillegg et helt nytt produkt for dere som er 20+ ansatte, nemlig Team Enterprise!

Kort fortalt kan din bedrift på 25 personer rullere på 20 kontorplasser via Evolve Access sitt bookingsystem.

Driver dere en bedrift med ansatte som ikke er på kontoret hver dag, men deltar på møter eller teamaktiviteter noen dager i uken? Merker dere at det er overskudd av tilgjengelige arbeidsplasser i forhold til det daglige behovet, men ønsker likevel å tilby en arbeidsplass til alle?

Sjekk hvordan Enterprise kan spare dere penger ved å optimalisere plassutnyttelsen her:

Flexistore valgte kontor på Evolve Løren

På Evolve Løren kan du møte Christian Hanssen. Han er daglig leder i Flexistore, som driver med appstyrte minilager, med nærmeste lager bare et steinkast nede i gata. Christian kan fortelle at han og kollegaene er storfornøyde etter å ha brukt kontorene til Evolve Løren siden juli 2021. 

«Jeg bor selv i Lillestrøm, så når vi først skal ha kontorer i Oslo, så er Løren helt perfekt. Det er veldig deilig med alle møterommene. Skulle vi hatt det samme produktet og leid alt selv, så hadde det vært noe helt annet. Vi får mye for pengene her.»

Gratis møterom — Få tilgang til de mange gratis møterommene på Evolve Løren med en av våre fleksible leieavtaler


Han fremlegger området som den viktigste grunnen til at valget falt på Løren. De bruker også nærområdet aktivt, og forteller at de skal i en bursdag på Økern Portal senere på dagen. Christian begynner å bli godt kjent i nærområdet, og forteller at Løren har gjennomgått en veldig positiv forandring.

«Det har blitt mye hyggeligere. Det er mer folk enn det bare for noen år siden. Det er de koselige sidegatene, med barnehager og de mulighetene. Også er det aldri vanskelig med parkering. I tillegg har man jo T-banen rett på nedsiden her.»

Christian forteller om vekstplaner, og at de ser frem til å vokse i lokalene på Løren.

“Det ligger jo fint til. En annen ting som jeg må skryte av er jo takterrassen om sommeren”, avslutter Christian.

Transport og parkering på Løren

Om du bor øst for Oslo, så er Evolve Løren en vei til Oslo’s storbyfølelse, uten å måtte helt inn til Ring 1.

Men, skulle du ha behov for et møterom i sentrum, så har du tilgang til alle våre sentre som leietaker hos Evolve. (se alle våre lokasjoner i sentrum HER).

Du kan altså ha ditt faste kontor Løren, og dersom du skal ha et møte i sentrum, så er det bare å ta t-banen inn.

Kontoret ligger nemlig rett ved det kollektive knutepunktet Økern. På 10 minutter er du i Oslo sentrum fra T-bane-stoppene på Hasle eller Løren. Tar du bilen fatt er det en oversiktlig avkjøring fra Ring 3/E6 og Østre Aker vei.

Parkering er heller ingen sak. Det er garasjeanlegg på Vinslottet, Løren Torg P-hus, Lørenlunden P-hus, samt hos vår gode nabo Økern Portal. Nærmeste (utendørs) parkering finner du rett over gangbroen - på Økernsenteret 🅿️

Oversikt over nærmeste kollektiv transport og nærmeste parkeringsmulighet.

Det er i tillegg gode bussforbindelser i alle retninger, med de nærmeste bussholdeplassene Økern, Haslevangen og Lørenvangen. Skal du til Oslo Lufthavn tar flybussekspressen deg dit på bare 40 minutter. ✈️

Dette er et av Evolve Løren sine teamkontor

🌳 Litt frisk luft mellom møtene? 

Hovinparken — 10 min gange fra Evolve Løren ligger den frodige Hovinparken

Hovinparken 🎣

Hovinparken er en fin park for rekreasjon og en liten luftetur for både to- og firbeinte, herlig plassert rett ned i svingen fra kontoret. 

Vinslottet

Det arkitektoniske ikonet og vinmonopolets gamle fabrikklokaler er blitt til Vinslottet kjøpesenter. Her finner du Hasle Linje Gastropub med brettspill, shuffleboard og dart - det perfekte stedet for å feire en runde godt utført arbeid. 🎯 På andre siden av gaten finner du også Stykke, med et spennende vin og pizza-slice konsept! 🍕

🏋️‍♂️ Aktiviteter og Treningssenter 

💪Sterk Løren

Sterk Løren-senteret ligger et par minutters rusletur unna og kan friste med personlig trening i små grupper, en premium sal, mer gratis kaffe(hurra) og opp til to timer gratis parkering.

I tillegg til et godt og ryddig treningssenter,  med god service. De har heller ingen bindingstid, om du vil prøve litt forskjellig.

🏃 Sats Hasle

Kun et lite steinkast ned i veien finnes Sats over Hasle Torg (hvor man også har alt man trenger av både butikker, apotek og vinmonopol). Sats tilbyr alt av styrke, kondisjon og gruppetrening. Vi kan ikke annet enn å anbefale gruppetimen, Indoor Running. Gratis parkering, i 1,5 time.

🎾 Tennis

Oslo Tennis Arena er et fantastisk tennisarena og ligger kun 900 meter fra Evolve sine kontor på Løren, i retning av Hasle T-banestasjon. Her kan man både spille tennis, trene, eller populære Padel tennis. Anlegget består av 9 tennisbaner, 4 padel baner, treningsstudio, kontor- og kurslokaler, moderne garderober, kafeteria, tennisbutikk og bemannet resepsjon.

‍‍

😍 Takterrassen på Parallell 😍

Vurderer du å sikre deg en kontorplass?

Evolve Løren er fortsatt i utvikling og har enda både noen store og små kontor ledig. Ring, eller send oss en e-post i skjema nederst på siden, så tar vi en prat om hvilken løsning som passer best for dere.

Velkommen til Evolve Løren

Vi finner gjerne en riktig kontorløsning for deg

Andreas Bjørshol
Salgsleder
Evolve
Evolve
Jens Rask Jensen
Porteføljeselger
Evy Marie F. Lavik
Porteføljeforvalter
Merlinda Dresh
Porteføljeforvalter

Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve Karl Johan
Evolve Vulkan
Evolve Oslo S
Evolve Løren
Evolve Nationaltheatret
Evolve Kvadraturen
VIKEN
Evolve Lysaker
Evolve Lensmannslia
Evolve Lillestrøm stasjon
Evolve Drammen stasjon
Evolve Fornebu
ROGALAND
No items found.
VESTFOLD OG TELEMARK
No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve
,
Lagårdsveien 80
Close modal button