No items found.
Møterom med mye lys og vinduer
Åpen sone med rom for oppbevaring
Åpent og luftig med fleksibelt kontor hos Evolve på Løren
Base sone med faste kontor
Spiseområde og kantine
Entreen hos Evolve Parallell
Inngangen fra fasaden til Evolve Parallell
Kontorbygget Parallell der Evolve ligger
No items found.

Evolve Løren

Fasiliteter ved dette senteret

Kaffebar
Møterom
Wifi
Medlemsapp
Print og kopi
Personalrestaurant
Sykkelparkering
Resepsjon
Sentral beliggenhet
Parkeringsmuligheter
Dusj og garderobe
Telefonrom
Unike fasiliteter

Våre leieavtaler

Team
- fra
5 950,-

Eget kontor - stort eller lite - hvor bare teamet har adgang.

Base
- fra
4 650,-

Fast kontor i åpent landskap med ubegrenset tilgang til alle fasiliteter.

Flex
- fra
3 550,-

Vårt mest flexible kontor. Tilgang på alle multirom og kontorplasser i åpne landskap

Team Enterprise
- fra
4 990,-

Skreddersydde løsninger for større bedrifter ved Evolve Løren. Fra 20+ kontorplasser.

Kjøp flex nå

Fleksible kontor med utsikt over hele Oslo

Evolve Løren tilbyr fleksible kontor med en fantastisk utsikt over hele Oslo som gir deg energi og inspirasjon til å være produktiv og effektiv gjennom hele arbeidsdagen. Som en del av Hovinbyen har Evolve Løren fokus på medarbeidernes trivsel og velvære, og bygget er sertifisert i henhold til den internasjonale WELL Building Standard. Dette gjør at du kan føle deg trygg på at arbeidsplassen din er utformet for å fremme helse og velvære.

Evolve kontorene på Løren gir deg energi

Evolve Løren tilbyr alt du trenger for å gjøre arbeidsdagen din litt smidigere. Bygget har et flott resepsjons- og velkomstområde, bedriftsrestaurant, møteromssenter, sykkelparkering med mekkestasjon og sykkeldusj, samt garderobe med håndkleservice og dusjfasiliteter. Dette gir deg muligheten til å trene på vei til jobb eller friske opp i løpet av dagen. Området utenfor bygget er også perfekt for en avslappende lunsjpause eller en rask kaffe.

Les mer om alt Løren har å by på her

Store og små kontor og møterom med godt naturlig lys 

Innvendig er Evolve Løren utstyrt med åpne arbeidsplasser, låsbare/private teamkontorer og flotte møteromsfasiliteter, stillerom og multirom. Dette gir deg muligheten til å arbeide sammen med kollegaene dine eller i en mer privat og konsentrert setting. Arealet er utformet med tanke på samarbeid, samtidig som det gir muligheter for konsentrert arbeid når det trengs. Med en imponerende utsikt over byen, er Evolve Løren det perfekte stedet å hente inspirasjon fra.

Les vår artikkel der vi deler 7 tips for hvordan å finne det perfekte kontor


Våre kontor og medlemsskap på Evolve Løren

Team kontor

For deg som søker etter kontorplass i Oslo, har Evolve Løren et bredt utvalg av lukkede kontorer for mellom 2-40 personer. Se våre plantegninger og få en oversikt over hva som er ledig på Evolve Løren i Oslo. Velger du å leie kontor av Evolve, vil du og dine ansatte få tilgang til alle våre kontorsentre og fleksible kontorplasser på flere steder i Oslo, Viken, Rogaland eller Vestfold og Telemark. Dette gir deg og din bedrift fleksibilitet til å jobbe hvor som helst, når som helst.

Hos Evolve Løren er oppsigelsestiden for kontorene kun 1-3 måneder, noe som gjør det enkelt å tilpasse seg endringer i bedriftens behov. Våre kontorer er også utformet med tanke på å fremme helse og velvære, og gir deg og dine ansatte et friskt og inspirerende arbeidsmiljø.

Ta kontakt med oss for en visning av våre lukkede kontorer på Evolve Løren i Oslo. Med våre fleksible og tilpassede løsninger, kan vi finne den perfekte kontorplassen for deg og din bedrift. Velg Evolve Løren som din neste kontorplass i Oslo.

Fleksible soner 

I våre fleksible soner får du kontorplass med alt inkludert. Velg en plass og bruk møterom og andre fasiliteter på byggene våre fritt. Flex medlemskapet vårt passer for mange: Enten du driver for deg selv, eller trenger å supplere på allerede eksisterende kontorer, så har vi plass til deg og dine mål. Se på plantegning under for å få oversigt over de fleksible sonene på Evolve Løren, Oslo. Ønsker du en fast pult ved åpent landskap der du kan sette opp egen skjerm og annet utstyr kan du gjøre dette med vårt base medlemskap.

Møterom Evolve Løren

Våre møterom på Evolve Løren i Oslo er utstyrt med det nyeste AV-utstyret, whiteboards og alt annet du trenger for å gjennomføre et godt møte. Vi har møterom som passer for alle størrelser og typer møter. Enten du trenger et stort møterom for presentasjoner og workshops eller et mindre møterom for mer intime møter, har vi løsningene som passer for deg.

Ta en titt på filmen vår og få en opplevelse av møterommene, kontoret og fasilitetene på Evolve Løren. Med en imponerende utsikt over byen, vil møtet ditt være inspirerende og produktivt. Velg Evolve Løren som møtested for dine neste møter i Oslo. Ta kontakt med oss for å reservere møterommet ditt i dag.

Interior og fasiliteter ved kontorene på Evolve Løren 

Møbleringen på Evolve Løren i Oslo er nøye planlagt, og hver sone har sin egen unike stil. Fra åpne arbeidsplasser til private kontorer, møterom og sosiale soner, har vi utformet alle områdene for å gi deg og dine ansatte et inspirerende og behagelig arbeidsmiljø. Flotte belysningspunkter tilfører hvert rom et behagelig lys, som gjør at du føler deg hjemme på arbeidsplassen. Våre leverandører av møbler til kontorene er kvalitetsmerker som Vitra, Martela og Hay for å nevne noen.

Vårt hyggelige sosiale område på Evolve Løren har cafébord hvor du kan ta en pause og slappe av mellom arbeidsøktene. Vi tilbyr også gratis, klimasertifisert kaffe fra King Coffee, som gir deg en god start på dagen eller en ekstra boost når du trenger det.

Få et tilbud på kontor av oss i dag

Vi gir deg gjerne et godt tilbud på kontorplass på Evolve Løren i Oslo.  Kontakt oss her og få en visning på et av kontorene når det passer deg. Vi gleder oss til å ta deg imot ved våre inspirerende kontorfellesskap.

Map showing the location
Andreas Bjørshol
Salgsleder

Evolve Løren

Lørenveien 73, 0580 Oslo
Klikk her for veibeskrivelse
Fasiliteter på dette stedet:
Oslo
Please use this HTML structure to add office facilities CMS collection. Webflow's 20 collections pef page limitation is preventing me from having it now, until the old page design is deleted.

Evolve Løren tilbyr moderne kontorer i Oslo, perfekt for å forbedre din virksomhets arbeidsmiljø. Med fokus på trivsel og velvære, tilbyr bygget en helsefremmende arbeidsplass som er sertifisert i henhold til den internasjonale WELL Building Standard. Med en imponerende utsikt over byen, resepsjons- og velkomstområde, bedriftsrestaurant, møteromssenter, sykkelparkering og mer, gir Evolve Løren deg en smidig og produktiv arbeidsdag. Finn ditt neste kontor i Oslo hos Evolve Løren og opplev alle fordelene selv!

Ikke medlem ennå?

Velg et av våre flotte medlemskap nedenfor for å komme i gang:

Flex

3 550,-

Vårt mest flexible kontor. Tilgang på alle multirom og kontorplasser i åpne landskap

Kjøp nåKontakt oss

Base

4 650,-

Fast kontor i åpent landskap med ubegrenset tilgang til alle fasiliteter.

Kjøp nåKontakt oss

Flex Premium

4 950,-

Vårt mest flexible kontor. Tilgang på alle multirom og kontorplasser i åpne landskap

Kjøp nåKontakt oss

Team Enterprise

4 990,-

Skreddersydde løsninger for større bedrifter ved Evolve Løren. Fra 20+ kontorplasser.

Kjøp nåKontakt oss

Team

5 950,-

Eget kontor - stort eller lite - hvor bare teamet har adgang.

Kjøp nåKontakt oss

Base Premium

5 950,-

Fast kontor i åpent landskap med ubegrenset tilgang til alle fasiliteter.

Kjøp nåKontakt oss

Team Premium

9 950,-

Eget kontor - stort eller lite - på premium lokasjon.

Kjøp nåKontakt oss

Finding us

Åpen 24/7

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Åpen Google Maps

Har du et spørsmål? Ring vårt vennlige team:

Andreas Bjørshol
 | 
Salgsleder

Other nearby Evolve locations

We have X other locations within cityName. Check out some of our other Evolve offices and allow your best work to travel with you!

Show all nearby locations

Evolve Karl Johan

Oslo
Find out more

FAQs

Heading

Ready to start working from our cosy and beautiful office spaces across Norway?
See memberships

Vi møter deg gjerne for å finne riktig løsning

Andreas Bjørshol
Salgsleder
Evolve
Evolve
Jens Rask Jensen
Porteføljeselger
Evy Marie F. Lavik
Porteføljeforvalter
Merlinda Dresh
Porteføljeforvalter

Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve Karl Johan
Evolve Vulkan
Evolve Oslo S
Evolve Løren
Evolve Nationaltheatret
Evolve Kvadraturen
VIKEN
Evolve Lysaker
Evolve Lensmannslia
Evolve Lillestrøm stasjon
Evolve Drammen stasjon
Evolve Fornebu
ROGALAND
No items found.
VESTFOLD OG TELEMARK
No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve Asker tek
,
Lounge
Close modal button