Fra rådhus til Tønsbergs nye kontorplass!

av 
May 14, 2024
 | 
3
 min

Bygget som i flere tiår huset Tønsbergs gamle rådhuset er i dag totalrenovert og bygget om til moderne kontorlokaler.

Vil du på kontoret i Tønsberg? Slik kommer du deg dit

Togstasjonen ligger 25 meter fra hovedinngangen - og hit kommer du fra Oslo på 61 minutter, Drammen 36 minutter, Sandefjord 17 minutter og Larvik 34 minutter. Bussterminalen ligger 350 meter unna og har avganger til andre deler av Vestfold og Telemark. P-plasser til leie i umiddelbar nærhet og mulighet for sykkelparkering i kjelleren. 

Skal du til Oslo Lufthavn, går toget direkte - og med flytoget som snuser på å utvide strekningen sin er det grunn til å tro at reisetiden her vil være enda kortere i fremtiden. 

Jørgen og Jonas fra Manpower er en av dem som har sittet lengst på kontorene til Evolve i Tønsberg. Med fløyen for seg selv og felles lunsj syns de det er lite å utsette på kontorene

Frisk luft mellom møtene? Vi hyller walk-and-talk

Stasjonen er nær sagt omringet av små byparker. Lystlunden fikk en totalrenovasjon som sto ferdig for bare et par år siden, ligger rett utenfor døra. Om behovet for en liten spasertur melder seg ligger det også på andre siden av jernbaneskinnene “navn”. Her finnes benker, statue, et lite vann og grønn utsikt mot park og gravlund, perfekt avstand for en walk-and-talk. I tillegg er Evolve Tønsberg velsignet med en imponerende utsikt fra den store takterrassen som går rundt hele bygget, med strålende overblikk  over både byen og fjorden.  

Tett på sentrumslivet - dette kan du som ung profesjonell gjøre i Tønsberg

Rett utenfor hovedinngangen ligger Tønsberg for dine føtter - med et rikt tilbud av forretninger, spisesteder og serviceinstitusjoner i umiddelbar nærhet. ‍

Lunsj. For uten mat og drikke duger Evolverene ikke.

Om, mot formodning, hverken matpakke eller Stasjonen-lunsj frister kan vi tipse om at byens beste bakevarer får du hos With. With er å finne flere steder i byen, og fra Evolve kontoret ligger det én en spasertur unna i retning Vestfold Sykehuset, og en annen en spasertur i motsatt retning på Bydelshuset. Byens solid beste kaffe får du imidlertid hos konkurrenten, Bare Barista i Øvre Langgate

Aktiviteter og treningssenter

Trenger du å røre på kroppen og dansing rundt bryggas skjulte strippestenger ikke er nøyaktig det du ser etter kan en spasertur opp slottsfjellet få opp pulsen hos de fleste. Les våre tips for å prioritere trening i hverdagen.

Bar og uteliv

Byen nyeste vinbar vifter med naturvinen tvers over gata fra Bare Barista, ROT vinbar. Omtalt av lokalavisa som “urban og spennende” håper vi baren er kommet for å bli. 

Etter å ha etablert seg som et av vestlandets beste øl-steder har det bergenske suksess-konseptet Apollon startet sin andre filial nedenfor Tønsberg torg i Rådhusgaten 4. Her får du Vestfolds bredeste utvalg av vinyl og desidert lengste tapperekke. I tillegg til ukentlig musikkquiz, byr de også på nisjete foredrag, som dette spennende foredraget om gjær

Om nysgjerrigheten overgår Stasjonens shuffleboard og biljard, kan kanskje Tønsbergs eldste pub anno 1926, Standard Kafè friste. Frykt ikke det gamle tallet, denne gjengen holder byen levende. I tillegg til biljardbord tilbyr også den ellers allsidige puben en hyggelig atmosfære med eldre rock på høyttalerne og jevnlig konsert, quiz, forelesninger og politiske arrangementer.

Den lekre restauranten i Stasjonens 1. etasje drives av anerkjente Lava som tilbyr rene, naturlige og ekte råvarer. Denne har også rollen som kantine for arbeidsplassene i bygget. Den hyggelige caféen i 1. etasje serverer deilig kaffe, kaker og påsmurt som man enkelt kan ta med “i farta”. Her kan man også ha et uformelt møte - eller oppleve et spennende kulturarrangement, her arrangeres jevnlige after-works, quiz, stand-up show og konserter.

Inspirerende kontorer med byens beste takterrasse

Evolve Tønsberg stasjon ligger sentralt i det totalrenoverte BREEM-sertifiserte bygget Stasjonen som tidligere var byens rådhus. Lokalene som har et lekkert moderne design består av åpne arbeidssoner og hele 17 låsbare teamkontorer med fra 2 - 18 arbeidsplasser.

Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve Kime Galleri
Evolve Oslo S
VIKEN
No items found.
ROGALAND
No items found.
VESTFOLD OG TELEMARK
Evolve Tønsberg
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve
,
Lagårdsveien 80
Close modal button