Vi har tatt en prat med Ane og Marthe på Flexistore om vekst, kontorlokaler på Evolve Løren og gode takterrasser!

Et sømløst system

Ane og Marthe er ansatt i den voksende bedriften Flexistore som er et appstyrt lagringssystem. Alt fra bestilling til opplåsning av lagerboden går sømløst gjennom appen. De forteller at bedriften har hatt en vekst og har syv lagerlokaler i Oslo og nylig et tilskudd i Stavanger. Ane jobber med oppstart rundt nye prosjekter, mens Marthe jobber på kundesupport. Begge jobber fra Evolves kontorer på Løren.

En helt perfekt vekst

De siste månedene har også antall kolleger vokst og de har gått fra tre til syv på kontorene på Evolve Løren. Det gjør også har flyttet seg opp fra våre Flex-løsninger til Team kontor, noe som i følge jentene har vært «Helt perfekt». Selv om jentene nå har egne kontorer, trives de fortsatt med nærværet av andre bedrifter.

På topp — Jentene kan se helt ned til Oslofjorden fra takterassen på Evolve Løren

Når jentene får spørsmål om hva de liker best med Evolve Løren, svarer de synkront «Takterassen, der ser man hele Oslo.»

«Takterassen, der ser man hele Oslo.»

Nytt og sentralt

Kontorene befinner seg midt i det kollektive knutepunktet på Økern/Løren, med kun ti minutter fra Oslo sentrum med T-bane, fra en bydel i voldsom vekst. Her finner du urbane butikker, restauranter kafeer og barer. Er du opptatt av rekreasjon, eller glad i litt frisk luft mellom møtene? Løren har flotte parker og grøntarealer i umiddelbar nærhet. Treningssenter, tennis og andre fritidsaktiviteter er heller aldri aldri langt unna.

Fra Flex til Team — Flexistore startet sin reise på Evolve med tre flexplasser og har nå skalert opp til eget teamkontor for 7 stykker. De bruker også tilgang til flexplasser i byer som Stavanger.

Er du Interessert i kontoret med Norges råeste takterasse? Eller har andre kontorbehov? Ta kontakt i skjema under nå så hører du fra oss snarest!