Langsiktig, sirkulær og god kaffe på kontoret - møt vår nye leverandør King Coffee!

by 
Feb 7, 2023
 | 
2
 min

Vi vet at kaffeindustrien kan ha et frynsete rykte. Med dét i tankene er det en selvfølge for oss at du skal få bærekraftig og deilig “feelgood-kaffe” på våre kontorer.

I forgrunnen en plakat som forteller om merittene til King Coffee, i bakgrunnen esker med kaffe

Visste du at kaffe og koffein kan fremme prestasjonen du gjør på jobb? Det vet vi, og derfor er et godt kaffetilbud en selvfølge på våre kontorer. Det skal være kvalitetskaffe presentert på en god måte, uten at det skal gå på bekostning av jorda vår.

Kaffe som smaker godt, lenge! 

King Coffee er rett og slett konge. Dette er et lite kaffeselskap med et stort hjerte som følger fremtidens forretningsmodell. De, som oss, mener at «bærekraft» og «samfunnsansvar» er mer enn ord, og ingen skal få si at de ikke mener alvor. King Coffee har vunnet flere klimapriser, og de får stadig positiv omtale i foredrag, aviser og bøker.

King Coffee mener at de som tjener penger på kaffen er forpliktet til å bidra til bærekraftig utvikling og bistand i landene der kaffen dyrkes. I 2020 finansierte King Coffee derfor blant annet et utdanningssenter i Uganda gjennom et samarbeid med Plan International Norge - et prosjekt som vil gi bedre fremtidsutsikter for 4000 jenter og gutter. I tillegg går kaffemaskinens leieinntekter fra  de tre første månedene uavkortet til Kirkens Nødhjelp, som bygger brønner og vannstasjoner i kaffens hjemland, Etiopia.

Vil du vite mer om King Coffee?

Sirkulær økonomi på gammel kaffegrut

Av kaffegruten som blir til overs, dyrker selskapet østerssopp i samarbeid med Gruten AS; et eksemplarisk eksempel på sirkulær økonomi i våre øyne. Ha gjerne denne fine tanken i bakhodet mens du tar en velfortjent kaffepause.

Østersopp i kurv, servietter, kaffe, kaffegrut og -bønner delikat dandert på et bord
I samarbeid med Gruten AS dyrker Kings Coffee østerssopp på innsamlet kaffegrut fra sine kaffemaskiner

Kontorkaffen til King Coffee er ikke bare kaffe, men et godt eksempel på at små bedrifter også kan utgjøre store forskjeller - uten at det går utover din smaksopplevelse.Kaffen er nemlig av premium arabicabønner, noe som gir skikkelig smak i koppen. Og, som de eneste på markedet, er også all kaffen 100 % klimakompensert.

Loungeområde med kaffemaskin på et Evolve kontor

Nå ruller vi ut nye maskiner på alle senter

Nå ruller vi ut King Coffee-maskinene fortløpende til alle våre kontorer. Vi kunne ikke vært mer fornøyde med å ha et innovativt og fremtidsrettet selskap som Kings Coffee med på å sørge for at din arbeidshverdag blir litt mer bærekraftig. Kom gjerne innom for en gratis kopp kaffe på et av våre mange senter. Og ønsker du en visning kan du alltid ringe, eller sende en mail til meg! 


Vi finner gjerne en riktig kontorløsning for deg

Andreas Bjørshol
Salgsleder
Evolve
Evolve
Jens Rask Jensen
Porteføljeselger
Evy Marie F. Lavik
Porteføljeforvalter
Merlinda Dresh
Porteføljeforvalter

Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve Karl Johan
Evolve Vulkan
Evolve Oslo S
Evolve Løren
Evolve Nationaltheatret
Evolve Kvadraturen
VIKEN
Evolve Lysaker
Evolve Lensmannslia
Evolve Lillestrøm stasjon
Evolve Drammen stasjon
Evolve Fornebu
ROGALAND
No items found.
VESTFOLD OG TELEMARK
No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve
,
Lagårdsveien 80
Close modal button