Velkommen til Evolve sine kontor i Stavanger, Lagårdsveien, Infor Norge!

by 
Feb 9, 2024
 | 
4
 min

Da Statoil som første leietaker flyttet inn i 1972, ble bygget kalt «Skyskraperen på Lagårdsveien». 70-talls bygget i Lagårdsveien på Paradis har huset både Statoil, Statens Hus og Statens vegvesen.

Nå er bygget rehabilitert og utviklet til et moderne flerbruksbygg etter modell fra internasjonale byutviklingsprosjekter. På nærsenteret rundt gateplan finnes alt fra bakeri, til apotek, servering og kaffebar eller frisør. Det hele samles i en stor dagligvareforretning i underetasjen. Nå flytter Infor Norge inn!

Infor Norge er en av de bedriftene som har mange grener, og driver med mye spennende. Men, et hovedfokus er å være en systemleverandør av skybaserte ERP-løsninger. ERP-løsninger spør du? ERP-løsninger handler om logistikk og produksjonssystemer for typiske industrier som matvarebransjen og produksjons og distribusjonsvirksomhet. Du kan se på det som dataflytens dirigent.

Infor Norge flytter inn hos Evolve i Lagårdsveien i desember. 

Hos Evolve har vi det vi trenger for å gjøre jobben vår. Alt fra den tekniske infrastrukturen, i tillegg til det som er kontormessig viktig; som alt fra dusj til kantine... Verdien for oss ligger i å ha et kontor som ikke bare er et hjemmekontor, men et kontor der vi har gode muligheter til å dyrke vårt tverrfaglige samarbeid, det forteller Customer Success Manager i Infor Norge, Øyvind Nilsen
Customer Success Manager i Infor Norge, Øyvind Nilsen
Customer Success Manager i Infor Norge, Øyvind Nilsen

Kontorer med panoramautsikt? Ja takk!

Evolve Lagårdsveien ligger i det fremtidsrettede, nyrehabiliterte og funksjonelle kontorbygget Lagårdsveien 78-80. Her er det viktigheten av varierte arbeidssoner vektlagt - et kontor tilrettelagt for ulike typer arbeid, samhandling og skjerming for mer konsentrert arbeid.

Utsikten fra kontorene i Lagårdsveien
Utsikten fra kontorene i Lagårdsveien
Ønsker du å vite mer om våre fleksible leieavtaler og kontor?
Les mer her

Evolve kontorene ligger i byggets 5. og 6. etasje med nydelig sjøutsikt og store vindusflater for gode lysforhold. Inne på kontoret er det en god variasjon av åpne arbeidsplasser, mindre og større låsbare teamkontor. Flotte møteromsfasiliteter, stillerom og multirom. 

Vi vet også at ingenting kan erstatte å møte noen fysisk i en hyggelig sosial sone. Derfor har kontoret en lounge med cafébord for uformelle møter eller en for en tøysete prat på kjøkkenet rundt kaffemaskinen. 

Lounge område for uformell prat
Hyggelig loungeområde for uformell prat

Inspirerende øyeblikk

For å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv jobber vi kontinuerlig tett med interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler. Sammen med Krohn Ark interiørarkitekter har vi kurert et utvalg av kvalitets møbler og interiør som bærer tungtveiende sertifisering innen miljø og bærekraft. 

Facilities ansvarlig for Infor Norge Henriette Eckbo understreker viktigheten av gode kontor. 

Vi er opptatt av at lokalene skal kjennes freshe og fine. Vi tar jo imot klienter noen ganger og da skal kontoret være et attraktivt og kult sted som inspirerer til gode ideer. Vi har mye møteromsvirksomhet, derfor er det viktig for oss at møterommene er godt ventilert, lyse og fine. Alt dette har de virkelig klart i Lagårdsveien. Det er store rom og plass til å boltre seg enten det er i større eller mindre møter eller om det er for å gå inn i et lite rom for en telefonsamtale. Alt det har jo Evolve løst kjempe bra. 
Facilities ansvarlig for Infor Norge Henriette Eckbo

Ved Lagårdsveien 80 sitter dere blant annet møteromsstoler og kontorstoler designet av industridesignere som Antonio Citterio og brødrene Ronan & Erwan Bouroullec for Vitra - et selskap med ambisiøse målsettinger innen miljø og bærekraft, og her går man også på Bolon-gulv laget av 100% resirkulert materialer med 15 års holdbarhet - for å nevne noe.

Kontor knutepunkt

Jeg vil si at lokasjon var viktig for oss. Med hensyn på god kollektivtrafikk men samtidig også en nærhet til bysentrum. Vi kom nesten i mål på alt med Evolve. forteller Customer Success Manager Øyvind Nilsen

Kontoret har en sentral beliggenhet knyttet til kollektivtrafikken, med buss og tog like utenfor døren. Her kan du ta toget direkte til flyplassen på en drøy halvtime, eller midt inn i sentrum på 10 minutter. I tillegg er det godt med parkeringsplasser i byggets eget parkeringshus, og en gjesteparkering. 

Vi vet alle at en helt ikke duger uten mat og drikke. Derfor er vi ekstra glade for at kontorene i Stavanger tilbyr Evolvere en flott kantine i tillegg til mange dagligvare og serveringstilbud i umiddelbar nærhet. 

Hva var det som gjorde at Infor Norge valgte fleksible kontor hos Evolve i Stavanger? Øyvind Nilsen mener fleksibilitet er viktig.

Det at Evolve kan levere en kontorløsning hvor vi både har anledning til å være for oss selv, og lukke døren til kontorlandskapet vi har. Være litt private, rett og slett. Samtidig som Evolve er fleksible når det gjelder mulig ekspansjon, avslutter Nilsen. 
Stilfull atmosfære i møterom 3
Stilfull atmosfære i møterom 3

Ønsker du å vite mer om våre fleksible leieavtaler og kontor?
Les mer her

Historisk bygg

Da Statoil som første leietaker flyttet inn i 1972, ble bygget kalt «Skyskraperen på Lagårdsveien». 70-talls bygget i Lagårdsveien 78-80 på Paradis har huset både Statoil, Statens Hus og Statens vegvesen, nå er de rehabilitert og utviklet

Da Statoil og Oljedirektoratet skulle etablere seg mot slutten av 70-tallet, var det vanskelig å finne egnede lokaler. Begge aktørene vurderte å vende snuten mot hovedstaden, men snarrådig tilbød eiendomsutvikler Alv Johannessen lokaler i Stavanger - nærmere bestemt i Lagårdsveien 78 og 80. - Alv dro til Oslo for å si at det var ledig plass i Stavanger. Man kan vel egentlig ikke si han er Stavangers redning, men han var nok en viktig bidragsyter, sier Valheim, som er Johannessens svigersønn til dagsavisen.

Overblikk over nærområde til Lagårdsveien 78-80

Rehabilitering mer miljøvennlig enn nybygg.

I utformingen av byggets rehabiliteringsprosess har miljø- og energieffektive, moderne og gode tekniske løsninger og materialer stått sentralt. Eiendommen har oppnådd BREEAM NOR-sertifiseringen «Very Good» og energikarakter A for de to øverste etasjene i lavblokken. 

Et Paradis i utvikling?

Området rundt Paradis vil bli gjenstand for en større transformasjon med potensial for 200.000 kvadratmeter med bolig- og næringsutvikling, i henhold til kommunens hovedplan. I tillegg vil det tilstøtende området gjennomgå en infrastruktur oppgradering i løpet av de kommende årene, kan vi lese på eiendomswatch.no

Nysgjerrig?

Vi mener fleksibilitet på kontoret handler om å tilpasse ditt behov for kontor etter bedriftens utvikling. Med våre produkter: flex, base og team kan vi følge din vekstkurve og garantere for gode kontorer til enhver tid - for gamle og nye ansatte i store og små bedrifter. Skulle noen i bedriften behøve en kontorplass utenfor Stavanger, i kort eller lang tid, inkluderer også enhver leiekontrakt tilgjengelige flex-plasser og møterom fra våre over 20 kontor rundt om i Norge. Og du, når vi snakker om fleksibilitet, er det også viktig å nevne at våre standard leiekontrakter kun har 1-3 måneders oppsigelsestid 😉

Du kan alltid ringe, eller sende en mail til meg, så kanskje vi avtaler en uforpliktende visning over en prat!

Ønsker du team eller base plass? Nå får du de 3 første månedene gratis, ved 12 måneders binding. <3 

Lys og oversiktlig gang mellom møterom 3 og et større team kontor.
Oversiktlig, lyst og imøtekommende.

Kilder:

Ønsker du å vite mer om våre fleksible leieavtaler og kontor?
Les mer her

Vi finner gjerne en riktig kontorløsning for deg

Andreas Bjørshol
Daglig leder / CEO
Evolve
Evolve
Jens Rask Jensen
Porteføljeselger
Evy Marie F. Lavik
Porteføljeforvalter
Merlinda Dresh
Porteføljeforvalter

Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve / Kime Galleri
Evolve Oslo S
VIKEN
Evolve Lillestrøm stasjon
ROGALAND
No items found.
VESTFOLD OG TELEMARK
No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve
,
Lagårdsveien 80
Close modal button