Evolve stiller med fleksible kontor på Oslo Business Forum 2022!

by 
Evolve
Jan 20, 2023
 | 
2
 min

Oslo Business Forum (OBF) jobber for å inspirere og utruste bedrifters ledere med handlekraftige verktøy og ideer som kan gjøre verden til et bedre sted, de mener nemlig at det er den mest effektive måten å faktisk ~gjøre~ det.

Utvikler ledere

Siden 2016 har OBF vært lidenskapelig opptatt av å hjelpe bedriftsledere til å vokse som ledere. Det gjør de gjennom å lage kunnskapsinnhold som podcaster, webinarer og artikler samtidig som de årlig holder større arrangementer som samler ledere i verdensklasse til å dele av kunnskapen sin. 

Gründerspirene fra Oslo Business Forum 2021

Oslo Business Forum 2022

I år finner det to dagers lange eventet, “Oslo Business Forum 2022”, sted utenfor Lillestrøm i Nova Spektrum, 22. og 23. september. Det er over 3000 påmeldte fra alle bransjer og i år er det også over 10 000 som deltar digitalt. Evolve sin leder for salg og marked, Aziz Chaer mener OBF er et av de mest gjennomførte arrangementene som finnes innenfor leder- og forretningsutvikling. 

Vi har alltid hatt et øye for OBF og er ordentlig fascinert av den gjengen. De er utrolig flinke og jeg har aldri opplevd maken til gjennomføringsevne. Man blir rett og slett inspirert av dem. Det har vært veldig gøy og følge dem, og ikke minst gjennom alt de får til gjennom våre fleksible leieavtaler. Vi har fått et tett og bra samarbeid med dem. 
Fra Oslo Business Forum sine Evolve kontor i Henrik Ibsensgate.

Tuller ikke med fleksible kontor

I år stiller Evolve for første gang opp på OBF med popups av Evolve- og Kime-kontorer. Når Evolve snakker fleksible kontor, mener de det. Kontorene tilrettelegger for at konferansens deltakere skal kunne jobbe litt mellom slagene. Er du ikke inne for et foredrag, har du muligheten til å sitte ved våre popup kontor - enten fra en lydisolert telefonboks, ved en hev-senk pult eller fra et ordentlig arbeidsbord. 

Du rekker å ta den telefonen, sende den mailen eller stille på det møte selv fra konferansen.  

Aziz og gjengen fra kontorenes møbelleverandør, finske Martela, holder til i konferansens mingleområde, nærmest booking-senteret - under hele konferansens åpningstid. 

Det vi ser etter og håper på, er å møte nye leietakere. Ettersom fleksible kontor er noe vi opplever mer og mer interesse for fra fremoverlente ledere, kjennes det ut som vi har noe å tilføre ved å være en del av konferansen og prate med dem som er der. Mange av beslutningstakerne vi er ute etter å treffe er på konferansen og flere av disse vet vi også er aktuelle for markedet rundt de fleksible kontorløsningene Evolve kan tilby. 

Og du, en ting til - vi deler også ut en mengde flexplasser til dem som møter oss på stand og slår av en prat ;-)

Håper å se deg på årets viktigste arrangement for fremoverlente ledere!

Vi finner gjerne en riktig kontorløsning for deg

Andreas Bjørshol
Salgsleder
Evolve
Evolve
Jens Rask Jensen
Porteføljeselger
Evy Marie F. Lavik
Porteføljeforvalter
Merlinda Dresh
Porteføljeforvalter

Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve Karl Johan
Evolve Vulkan
Evolve Oslo S
Evolve Løren
Evolve Nationaltheatret
Evolve Kvadraturen
VIKEN
Evolve Lysaker
Evolve Lensmannslia
Evolve Lillestrøm stasjon
Evolve Drammen stasjon
Evolve Fornebu
ROGALAND
No items found.
VESTFOLD OG TELEMARK
No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve
,
Lagårdsveien 80
Close modal button