Evolve utvider i Lillestrøm

by 
Evy Marie F. Lavik
Jan 20, 2023
 | 
2
 min

Evolves kontorer i Lund-kvartalet har kort vei til alt. Vi sjekker inn med Evolves egen Merlinda om hva hun synes er det beste med kontorløsningene i Lillestrøm.

Med et moderne og lekkert design tilbyr vi (som alltid ;-)) flex-plass, base-plass og team-kontorer med alt fra 2 - 10 plasser. Nysgjerrig på forskjellen på de ulike plassene? Les mer om det her.

Kontorpulter i enden av et åpent landskap med flott utsikt til grøntareal
Evolve Lillestrøm Stasjon — Her sitter du høyt oppe med gode lysforhold og utsikt!

Hvorfor åpner Evolve på Lillestrøm?

- Evolve åpner nye lokaler på Lillestrøm fordi vi så et stort potensiale her. Det er rett og slett et marked for det. I første omgang hadde vi et mindre senter, men det ble så raskt leid ut, at det ikke var annet å gjøre enn å sikre seg 3 etasjer til i et av Lillestrøm nyeste og råeste bygg. Så da gjorde vi det! De nye lokalene ble til og med nesten fullt utleid før Evolve overtok også, så ingen tvil om at det var det riktige valget. I tillegg åpner vi i Lillestrøm fordi det er en by i utvikling. Det skjer mye her og rent geografisk er det helt perfekt ettersom det er nærme Oslo og nær Gardermoen for de leietakerne som er litt mer internasjonale og får mye besøk fra utlandet. 

Hva blir unikt med Lillestrøm lokalene?

- Evolve tilbyr det samme produktet uansett hvilke senter man er på, men når det er sagt, så skiller lokalene i Lillestrøm seg ut både fordi de ligger i et helt nytt bygg, med den villeste utsikten over hele Lillestrøm og så er det den utrolige mengden dagslys som er her. Sammen med utformingen av lokalene blir det helt utrolig fint. Alt bare klaffer her.

Hvem kan de passe for? 

- Disse lokalene kan passe for absolutt alle. Uavhengig av bransje, og størrelse på selskapet.

Over til transport, hvor lang tid tar det med tog i de ulike retningene?

- Med toget er det bare 10 minutter fra Oslo S til Lillestrøm, også tar det ett minutt å gå til togstasjonen. Fra Lillestrøm til Gardermoen er det 12 minutter. I tillegg er det korte avstander i bysentrum og enkelt å komme seg rundt.

Illustrert oversiktsbilde av nærområde
Super sentralt — Nærhet til kollektiv transport, gågata og serveringsmuligheter!

Hva finnes i nærområdet?

- Lillestrøm sitt nye kommunale bibliotek er faktisk i samme bygg som Evolve, også har vi ærverdige Lillestrøm Kultursenter som første nabo! Et kulturhus med en lang historie hvor tanken er at bygget vi sitter i, skal fungere som en del av nettverket til kultursenteret. Ikke så langt unna har du også Lillestrøms mest travle gate, Storgata som er gågata i byen med mange serveringsmuligheter, spisesteder og butikker. Kjøpesenteret til Lillestrøm er også bare rett rundt hjørnet. Så ja - du har egentlig hele Lillestrøm rett i nærheten. 

Fortell litt om lokalet! Hvor stort er det?

- Lokalet er omtrent 1300 kvm, over 3 etasjer med i underkant av 100 plasser. Vi har en takterrasse som er veldig zen og passer fint til enten et utendørsmøte eller en liten time-out. Bygget har også et eget sykkelverksted, med sykkelparkering, vasking og hvor det er tilrettelagt for å gjøre enkelt vedlikehold. Som alltid inkluderer også en kontorplass hos Evolve både gratis kaffe, printer og møterom.

Loungeområde på kontorert

Hva er topp 3 beste ting med Evolve Lillestrøm? 

- Beliggenheten, utsikten og bare rett og slett, den gode følelsen du får av å være i lokalene.  Sitter du med øynene på stilk klar for å vite litt mer om kontorene i Lillestrøm? Kanskje se noen biler? Værsågod, les i vei, og send eller ring vår porteføljeselger, Jens Rask Jensen på tlf. +47 464 33 394 om du fikk lyst til å fornye dine kontorløsninger. Høres!

Driftsansvarlig i Evolve, Merlinda Dresh

Sitter du med øynene på stilk klar for å vite litt mer om kontorene i Lillestrøm? Kanskje se noen flere bilder? Det kommer veldig snar! Men i mellomtiden kan du lese litt mer om lokasjonen her og send eller ring vår porteføljeselger, Jens Rask Jensen på tlf. +47 464 33 394 om du fikk lyst til å fornye dine kontorløsninger. Høres!

Vi finner gjerne en riktig kontorløsning for deg

Evolve
Evolve
Jens Rask Jensen
Porteføljeselger
Evy Marie F. Lavik
Porteføljeforvalter
Merlinda Dresh
Porteføljeforvalter
Aziz Chaer
Leder for salg og marked

Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve Vulkan
Evolve Solli plass
Evolve Oslo S
Evolve Nydalen
Evolve Løren
Evolve Nationaltheatret
Evolve Kvadraturen
Evolve Barcode
VIKEN
Evolve Union Brygge
Evolve PP11 Lysaker
Evolve Lysaker
Evolve Lensmannslia
Evolve Lillestrøm stasjon
Evolve Drammen stasjon
Evolve Asker stasjon
Evolve Fornebu
ROGALAND
Evolve Stavanger
VESTFOLD OG TELEMARK
Evolve Tønsberg stasjon
Evolve Powerhouse
Evolve Porsgrunn stasjon
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve
,
Lagårdsveien 80
Close modal button