Regnskapsbyrået åpner flere dører med fleksible kontor og teknologi

av 
Merlinda Dresh
May 14, 2024
 | 
3
 min

Aicono er et spennende, ungt regnskapsbyrå som bruker effektiv og innovativ teknologi for å optimalisere kundeopplevelse. Vi har møtt daglig leder og grunnlegger Sondre Døli på Evolve Powerhouse for å bli bedre kjent med deres bedrift og hørt litt om hvorfor de valgte fleksible kontor av Evolve

Fire ansatte holder et møte, der en tegner på et whiteboard mens de tre andre sitter rundt bordet og hygger seg mens de følger med

Vil du fortelle litt om hvordan Aicono ble til? 

Jeg og Mats William Lia, som er daglig leder og grunnlegger sammen med meg, møttes gjennom et E-sport arrangement hvor jeg jobbet med streaming, og han var der som gjest. Vi kom i prat, der han fortalte meg at han jobbet med regnskap. Han slo meg ikke som en fyr som jobbet med regnskap, hehe. Vi fant fort tonen, og fikk lyst til å gjøre noe sammen. Han har en enorm omstillingsevne, teknologiforståelse og har økonomiutdannelsen. 

3Vi satt noen kriterier ganske tidlig: Vi skal gjøre dette skikkelig, vi skal drive ærlig og rettferdig. Vi skal være nysgjerrig og ivrig, men det viktigste er at vi skal ha det gøy. Det sa vi fra dag én; er ikke dette gøy lenger, så skal vi ikke holde på med dette. Og det har vi fått til!

To menn arbeider ved sine base-plasser
Base plasser — Aicona bruker flere Evolve kontorer, men har Base plasser ved Evolve Powerhouse som hovedbase

Hva er det som gjør nettopp Aicona så bra? 

Veldig mange regnskapskontorer starter opp med å ha erfaring som regnskapsførere, men kan man dra på med noen som har jobbet med business og har god teknologiforståelse så tror jeg man kommer mye lenger, mye fortere. Vi er en bra miks av dyktige folk, som har morgendagens utvikling i fokus. Jeg har over en årrekke sett behovet for regnskapsførere med høy teknologiforståelse og kompetanse. Det har vi.

Hva var det som gjorde at dere valgte fleksible kontor ved Evolve Powerhouse? 

Vi treffer på mange andre mennesker, fra andre bransjer. Vi bygger nettverk og det er bra for oss. Vi sitter i første etasjen der vi har tilgang til cellekontorer og møterom. Men så har vi også tilgang til fasilitetene i hele bygget. Takterrasse med utemøbler, en veldig bra personalrestaurant med sunn og god mat til en rimelig pris, den er verdt hver eneste krone. Vi har også treningssenter her, som er supert å ha tilgang på. Vi må også dra frem Orbit-appen der du låser opp dørene med mobilen! Vi bruker det i hele bygget her, også fungerer det på flere sentere. At jeg kan sitte her og booke møterom på Nationaltheatret nå og gå til døra i morgen og den er åpen- det har en betydelig verdi. 

Ellers er kontoret et ikon, det sender utelukkende positive signaler. Det er åpent, og det føles ikke som en konsern-skyskraper. Alle har tilgang til alt, det er veldig innbydende. Det er jo et «Plus hus» i forhold til bærekraft og miljøhensyn, og vi vil gjerne assosieres med det.  Det sender et sterkt signal når du kommer inn hovedinngangen og det første du ser er hvor mye strøm bygget produserer akkurat nå. 

Et multirom hos Evolve Powerhouse
Treningsrommet tilknyttet Evolve Powerhouse

Og hvor er Aicono om 10 år?  

Oi, det er stort spørsmål. Jeg liker å stille dette spørsmålet, men syns jo det er vanskelig å svare på selv. Vi er opptatt av å bygge stein på stein, vi skal bygge et bra selskap som skal ha sunn vekst. Her investerer vi i folk, og folk må du investere i over tid, så da bør man bygge gradvis. Vi er geografisk uavhengig, så får vi nye ansatte i Tønsberg, så sitter de på kontorene i Tønsberg. Det er det som er så fint med Evolve, og vi håper vi kan jobbe videre med Evolve i fremtiden. Vi vet og har erfart at hele verden er i betydelig endring når det kommer til hvor du sitter og jobber, og hvordan du leder ansatte. Vi er nysgjerrige på det, og vil jobbe med fremtidens måte å lede på. Og det kan være å lede på avstand. 

Ønsker du å vite mer om Aicono? Les mer her

Og hvis du ble nysgjerrig på våre fleksible kontorløsninger

Skrive til oss i kontaktskjema under så fortelller vi gjerne mer om Evolve Powerhouse og våre avtaler👇

Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve Kime Galleri
Evolve Oslo S
VIKEN
No items found.
ROGALAND
No items found.
VESTFOLD OG TELEMARK
Evolve Tønsberg
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve
,
Lagårdsveien 80
Close modal button