Over 800 kontorplasser og 50 nye møterom i 2022

by 
Feb 9, 2024
 | 
3
 min

Evolve har nå flere enn 25 sentre i drift på aksen Fredrikstad til Porsgrunn - og vi skal vokse kraftig. Bare i år skal vi åpne 5-6 nye sentre i Lillestrøm og Oslo området. Vi nærmer oss 3000 plasser totalt, og noe over 10% av disse er fleksible og tilgjengelige for deg.

Nærområde rundt inngangspartiet til Lillestrøm Stasjon der Evolve har kontor

Evolve Lillestrøm stasjon

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet i Lillestrøm. Nærmeste nabo til kollektivterminalen og har et definert hjørne i Kulturkvartalet. Dette blir regionens største attraksjon og byens nye storstue. Klikk her for å se ledige kontorer.

Oversiktsbilde over bygger der Evolve Lysaker har sine kontor

Evolve Lysaker

Her får du flotte kontorer med gode fasiliteter, som personalrestaurant, treningsrom, flotte grøntområder og gode parkeringsmuligheter i eget p-hus. Her er det også svært god kollektivdekning med hyppige bussavganger og gangavstand til Lysaker stasjon. Reserver ditt nye kontor på Lysaker.

Lounge og spiseområdet på Evolve Solli

Evolve Solli plass

Her får du hele byen rett utenfor døra, med umiddelbar nærhet til all kollektivtransport. Kontorene er helt unike med fantastisk takhøyde og flotte ærverdige detaljer i en av områdets flotteste eiendommer. Les mer om nye Evolve Solli plass som åpner rett over sommeren.

Nærområde ved Evolve på Løren

Evolve Løren

Vi utvider på Løren med hele 5 nye etasjer. Evolve Løren åpnet i juni 2021, siden den gang har arealene blitt doblet én gang. Nå åpner vi 5 nye etasjer i dette bærekraftige bygget. Senteret på Løren er fasiten på et perfekt kontorbygg, med høyeste standard og med en fantastisk beliggenhet i et av Oslos største byutviklingsområder. Les mer om senteret og området her.

Før vi beslutter etablering av et nytt senter blir etablerings analysen målt mot definerte bærekraftsmål.

En mann arbeider nærmest et vindu med flott utsikt i et rom fylt med flex-plasser

Har du behov for ekstra kontorplasser i en kortere periode? Gjør som flere leietakere og legg til FLEX- medlemskap. Vårt mest fleksible kontor alternativ som gir fri tilgang til kontorplasser og møterom på alle våre sentre. 1 mnd. Oppsigelse gjør at du enkelt kan legge til eller trekke fra etter ditt behov. FLEX- medlemskap kjøper du enkelt her.

Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve Kime Galleri
Evolve Oslo S
VIKEN
Evolve Asker
Evolve Lillestrøm stasjon
ROGALAND
No items found.
VESTFOLD OG TELEMARK
Evolve Tønsberg
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve
,
Lagårdsveien 80
Close modal button