Ja, for her på Løren får du ikke bare tilgang til Evolve sine nye lokaler- du får også en spennende og stadig voksende bydel som nærmeste nabo. Vi har sjekket ut hva som befinner seg i nærheten av våre nye lokaler her på Parallell Løren.

Utsikt Evolve Løren Hasle Kontor
Evolve Løren —· fra takterassen kan du se hele veien ned til Oslofjorden!

Vi har nettopp åpnet nok en etasje på Løren! Og med det ønsker vi å presentere litt mer av hva som befinner seg i nærheten av våre fleksible kontor i denne spennende bydelen:

Skal du til kontoret på Løren? Slik kommer du deg dit

Parallell ligger rett ved det kollektive knutepunktet Økern. På 10 minutter er du i Oslo sentrum med t-banen fra Hasle T-Bane eller Løren T-bane. Med bil er det superlett avkjøring og meget godt synlig fra Ring 3/E6 og Østre Aker vei. Det er gode bussforbindelser i alle retninger, med nærmeste bussholdeplass Økern, Haslevangen og Lørenvangen. Skal du til Oslo Lufthavn tar flybussekspressen deg dit på 40 minutter.

Kollektivt  Evolve Løren Hasle Kontor
Nye Løren strasjon


Litt frisk luft mellom møtene?

Hovinparken Evolve Løren Hasle Kontor
Hovinparken — 10 min gange fra Evolve Løren ligger den frodige Hovinparken


Hovinparken

Fin park for rekreasjon og tur for både to og firbeinte, rett nedi svingen. Det går også rykter om at dammen er fiskebærende (ørret), uten at vi kan bekrefte dette.

Vinslottet

Kjøpesenter og arkitektonisk ikon i Vinmonopolets gamle fabrikklokaler hvor du finner det du trenger fra et kjøpesenter. Det finnes også Gastropub, med brettspill, Shuffleboard og Oche. Perfekt sted å feire godt utført arbeid. På andre siden av gaten gjenåpner også Pipa, med et spennende vin og pizza-slice konsept!


Aktiviteter og Treningssenter

Sterk Løren

Sterk Løren kan friste med personlig trening i små grupper, premiumsal, gratis kaffe og opp til to timer gratis parkering. (Etter vår erfaring trenger man sjeldent noe mer for en god økt.) I tillegg til et godt og ryddig treningssenter, med god service. De har heller ingen bindingstid, om du vil prøve litt forskjellig.

https://www.sterkhelse.no/loren/

Studio Jobbsprek

Studio Jobbsprek har et gigantisk treningssenter i Økern Portal, med det nyeste og gjeveste utstyret for at du skal få den ultimate treningseffekten. De har også tilbud for barn og ungdom med blant annet en imponerende aktivitetssal. Superfreshe garderober, og veldig gode smoothies som kan nytes etter endt økt. Gratis Parkering i opptil to timer.

https://www.studiojobbsprekokern.no/

Sats Hasle

Sats trenger nok ingen introduksjon i treningssammenheng. Et lite steinkast ned i veien finner man Sats over Hasle Torg (hvor man også har alt man trenger av både butikker, apotek og vinmonopol.) Tilbyr alt av styrke, kondisjon og gruppetrening. Vi anbefaler gruppetime med Indoor Running. Gratis Parkering også her i 1.5 time.

https://www.sats.no/treningssenter/oslo/sats-hasle/

Tennis

Oslo Tennis Arena er en fantastisk tennisarena kun 900 meter fra Parallell og rett ved Hasle T-bane.  Her kan man både spille tennis, trene, eller hva med å prøve supermorsomme Padeltennis?

Anlegget består av 9 tennisbaner, 4 padelbaner, treningsstudio, kontor- og kurslokaler, moderne garderober, kafeteria, tennisbutikk og bemannet resepsjon.

https://oslotennisarena.no/home

Tennis, Trening, Evolve Løren Hasle Kontor
Tennis på Løren — Norges beste inneannlegg for Tennis ligger et steinkast unna Evolve Løren

Utsikt Evolve Løren Hasle Kontor

Flexstore valgte kontor på Evolve Løren

På Parallell møter vi på Christian Hanssen. Han er daglig leder i Flexistore, som er appstyrte minilager, med nærmeste lager bare et steinkast nedi gata. Christian forteller at han og kollegaene er storfornøyde etter å ha brukt kontorene på Parallell siden Juli. De bruker også nærområde, og forteller at de skal i en bursdag på Økern Portal senere på dagen. Han drar frem sentraliteten som den viktigste grunnen til at valget falt på Parallell.

mann, kontor, Flexspace, Evolve Løren Hasle Kontor


Gratis møterom inkludert i leie

«Jeg bor i Lillestrøm, så når vi først skal ha kontorer i Oslo, er Løren helt perfekt.

Det er veldig deilig med alle møterommene. Skulle vi hatt det samme produktet og leid alt selv, så hadde det vært noe helt annet. Vi får mye for pengene her.»

Møterom,  Evolve Løren Hasle Kontor
Gratis møterom — Få tilgang til de mange gratis møterommene på Evolve Løren med en av våre fleksible leieavtaler


Christian som begynner å bli godt kjent i område, forteller at Løren har gjennomgått en veldig positiv forandring.

«Det har blitt mye hyggeligere. Bydelen har virkelig tatt seg opp, og folk ser det. Bare på noen få år har det blitt så mange fler her. Det er de koselige sidegatene, med barnehager og de mulighetene. Også er det aldri vanskelig med parkering. I tillegg har man jo T-banen rett på nedsiden her.»


Christian forteller om vekstplaner fra februar, og kommer til å bruke Evolve også i Stavanger. Men i Oslo blir de værende på Parallell.

«Det ligger jo supersentralt. En annen ting som jeg må skryte av er jo takterrassen om sommeren.»

Besøk flexistore her om du ønsker å vite mer om deres arbeid og tjenester:

https://www.flexistore.no/

Team kontor Evolve Løren Hasle Kontor
Team Kontor — Nå blir det flere nye team kontorer på Løren. Kontakt oss i dag for en visning!


Vi utvider tilbudet på Evolve, Løren og har store og små kontorer ledig

Er du interessert i nye kontorer i et område med store ambisjoner for fremtiden?

Ring, eller send en epost til oss i formen nederst på siden. Vi gleder oss til å vise deg Evolve Løren