Foto: Ivar Kvaal

Fleksibilitet er vår business.

Hos Evolve kan vi tilby helt nye, fleksible og spennende arealer. Bærekraft er førende når vi velger steder, bygninger, design, møbler og inventar. Kontorene kan vokse og endres sammen med bedriften og dere får gjennomgående høy standard på felles fasiliteter og egne kontorer. Alle møterom, møbler, drift- og felleskostnader er inkludert i leieavtalen.

Foto: Ivar Kvaal

Tilgang til over 25 sentre​

Som leietaker hos Evolve har dere tilgang til mer enn 25 kontorsenter med tilhørende store og små møterom. Disse møterommene gir også en stor fordel når dere ikke har fast tilholdssted i dette området per i dag. Et Evolve-kontor gir også et perfekt alternativ til en arbeidsdag på hovedkontoret. Se flere lokasjoner her

Fleksibilitet & Bærekraft

Vi legger vekt på bærekraft når vi designer og innreder lokalene. Alle møbler er produsert med miljøsertifikater og vi har benyttet miljøvennlige materialer.

Alle med gode arbeidsplasser, møterom og stillerom. Sentrene har topp beliggenhet - de fleste sentralt i Oslo-området. Med et fleksibelt kontor hos Evolve har du fri tilgang til over 25 Evolve sentre.

Flere av Evolve sine kontorer er i BREEM-sertifisert bygg

Vil du vite mer?

Chat, ring eller send inn.

Cathrine Asbjørnrød
Porteføljeansvarlig
Elisabeth Vikenes
Porteføljeansvarlig
Aziz Chaer
Porteføljeansvarlig
Merlinda Dresh
Porteføljeansvarlig