Storgata

Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Spennende kontorlokaler- rett ved Oslo S!

Evolve Storgata ligger sentralt til i “nye” Storgata, og er et unikt senter med lekne detaljer som skaper spennende kontraster med mange arbeidssoner og flotte møterom.

Unike lokaler med eksepsjonelle fasiliteter

Bygget har gjennomgått en total rehabilitering og her er det mulighet til å sikre seg sentrale, moderne lokaler rett ved Oslo S. Evolves lokaler ligger i 3. etasje i bygget, og i 1. og 2. etasje ligger baren Brygg som med matservering, eget bordtennisrom og uteservering gjør dette til et naturlig samlingspunkt etter arbeidstid.

Evolve Storgata har spennende og utradisjonelle planløsninger og et rustikt og industrielt uttrykk med mange ulike drop-in soner.  Her har vi flere låsbare teamkontorer, Multirom og stillerom for mer konsentrert arbeid.

De unike lokalene er inspirert av jungelen har spennende belysning og leken møblering som står i kontrast til grafittikunst. Den freshe utformingen i kombinasjon med røffe materialer mot grafiske tepper og stram møblering gir et spennende uttrykk, og skaper rammer for et nytenkende tech- og innovasjonsmiljø. På veggene finner du Freddie Mercury, Prince, LP-plater og kunst fra Broslo, som skaper en rocka og kul stemning.

Design og trivsel

Vi jobber tett med anerkjente interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.  

Sentralt med hele Oslo utenfor døra

Evolve Storgata ligger strategisk plassert ved Kirkeristen kun 5 minutters gange til Oslo S. Storgata har også et stort antall buss- og trikkelinjer med sin sentrale plassering som hovedfartsåren mellom sentrum og bydel øst. Det er også godt med kundeparkering i området, hyggelige caféer og restauranter i umiddelbar nærhet. I nabolaget ligger også Oslo sentrums mange butikker og kjøpesentra.

Bestill visning
Aziz Chaer
Porteføljeansvarlig
+47 400 36 511aziz@evolve.no
Merlinda Dresh
Porteføljeansvarlig
+47 901 83 503merlinda@evolve.no
Se flere senter

Kart

Storgata 5-7, 0155 Oslo