Ivar Kvaal
Ivar Kvaal
Ivar Kvaal
Ivar Kvaal
Ivar Kvaal

PowerHouse Telemark

Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Powerhouse Telemark - verdens mest spektakulære og energieffektive bygg!

Powerhouse er et miljøbygg i verdensklasse hvor interiøret og materialvalget er valgt for sine miljømessig bærekraftige kvaliteter. Vi tilbyr teamkontorer med med fra 4 - 32 arbeidsplasser, samt plasser i åpen arbeidssone.

Bygget som genererer mer energi enn det bruker

Powerhouse Telemark et av verdens mest energieffektive og spektakulære bygg og skiller seg ut som et et miljøbygg i verdensklasse. Bygget som er et BREEAM-NOR Excellent-sertifisert miljøbygg er designet av internasjonale, Snøhetta. Å jobbe i Powerhouse vil være en opplevelse i seg selv, og gi en "litt enklere hverdag" med fokus på effektivisering, digitalisering og tjenestetilbud. 

Powerhouse over 11 etasjer defineres som bygg som genererer mer energi enn det bruker gjennom livsløpet, samtidig som det setter en helt ny standard for komfort og funksjoner. Store deler av fasaden og taket er dekket med solcellepaneler, og leietakerne har tilgang til flotte fasiliteter som godt utstyrt treningsrom, dusj/garderobe og en eksklusiv takterrasse.
Personalrestauranten "Kraft" legger stor vekt på sunn mat hver dag. Eget møteromsenter tilgjengelig for alle leietakere, for ikke å glemme den spektakulære takterrassen i 11. etasje med utsikt så langt øyet kan se.  

Interiøret i Evolves lokaler som ligger i 1. og 2. etasje har samme gjennomgående interiør som hele Powerhouse. Interiøret i bygget har på et standardiseringsprinsipp for å redusere unødvendig avfall når nye leietakere flytter inn. Gulv, glassvegger, skillevegger, kjøkkenkrok og belysning har fått samme design, farge og materialitet i alle etasjer. For å redusere behovet for kunstig belysning til et absolutt minimum, har bygningen et konservativt, men effektivt belysningssystem.


Design og trivsel

Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv.
Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.  

Sentral beliggenhet ved foten av Frednesbrua

Eiendommen ligger sentralt plassert i forhold til offentlig kommunikasjon med bare et par minutters gange til bussholdeplass. Reisetid med tog til Tønsberg vil i rushtiden tar 49 minutter. Det tar 40 minutter å kjøre til Torp Flyplass hvor det går avganger til de fleste store byer i Norge.


Bestill visning
Cathrine Asbjørnrød
Porteføljeansvarlig
+47 991 04 619cathrine@evolve.no
Se flere senter

Kart

Dokkvegen 11, 3920 Porsgrunn