Med fleksible kontor fra Evolve, fikk Equal Agency rom til å utvikle sitt hurtigvoksende nettverk og kreative byrå for kvinnelige gründere.

LANSERTE EGEN ALMANAKK — Grunnleggerne av Equal Agency lanserte nylig “Hun planlegger sitt beste businessår”. En almanakk som hjelper gründere til å få bedre oversikt for å nå sine mål for 2022. Fra venstre: Donna Kastrati, Benedicte Haugaard og Karoline Hamre.

Varierte arbeidsdager og tjenestebehov

Med varierte arbeidsoppgaver, tjenester og arbeidstider ønsket de tre grunnleggerne av Equal agency en fleksibel kontorløsning hvor de kunne vokse sitt kontorbehov i takt med etterspørsel av deres tjenester. En viktig del av disse tjenestene er fysiske og digitale workshops og arrangementer hvor et voksende nettverk på nærmere 500 kvinnelige gründere og gründerspirer kunne møtes. Et godt utvalg av møterom og fellesrom i forskjellige størrelser var derfor viktig når Equal Agency skulle velge leverandør for kontorløsning.

WorkshopEvolve, Nydalen

Holder workshops og arrangement fra Evolve kontorene

“I sommer flyttet vi oss videre fra Evolve Storo til Henrik Ibsens gate, og har nå avtale på fleksible kontorplasser. Vår arbeidshverdag er dynamisk og ikke en typisk 8-16 arbeidsdag. Derfor er vi opptatt av fleksibilitet for å kunne jobbe til ulike tider og på ulike steder i Oslo. Evolve tilbyr en perfekt løsning, som i tillegg også gir oss mulighet til å holde workshops og andre arrangementer, som vår månedlige gründerlunsj med våre kunder”, forteller Donna Kastrati som er daglig leder i Equal Agency.

Gode Fellesarealer —  For Equal agency var det viktig med tilgang til gode fellesarealer, møterom og multirom når de leverer workshops for sine kunder.

“Vi bruker alle fasilitetene, men er mest glad for å være en del av et stort nettverk av hyggelige mennesker som jobber her. Muligheten for gratis møterom og kaffe var også en viktig faktor når vi skulle velger kontorløsning”, legger medgründer Benedicte Haugaard til.

Henrik Ibsens Gate 40-42 — Equal Agency bruker flere av fellesarealene og møterommene i bygget. Se alle fasilitetene her


Planlegger sitt beste businessår 

Equal Agency sitt hovedfokus er å hjelpe flere kvinner realisere sitt potensiale i næringslivet. I arbeidet med denne visjonen har de nylig lansert en almanakk som passer for alle som ønsker en god start på 2022. Almanakken er tilrettelagt så man enkelt kan lage oversikt over budsjetter, markedsføring, prosjekter, sosiale medier, leads og populære kampanjedager. Den perfekte gaven til gründeren, innholdsprodusenten, studenten, influenseren eller enhver moderne kvinne som ønsker oversikt. Boken finner du i på Ark sine nettsider, eller eller butikker!

Ønsker du å vite mer om våre kontorløsninger?

Evolve er norges største leverandør av fleksible kontorløsninger og har over 26 kontorsenter fordelt på Oslo, Viken, Vestfold og Telemark og Rogaland. Ønsker du å vite mer om våre kontorløsninger eller få en uforpliktende visning, kan du ringe eller sende oss en mail. Finn kontaktskjem nederst på siden.