Vulkan

Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Oslos fresheste kontorer - med mathallen som nærmeste nabo  

Evolve Vulkan er et spennende senter og noe helt utenom den man forbinder med tradisjonelle kontorlokaler. Fresh utforming, varierte arbeidssoner og med et imponerende konferansesenter.

Unike lokaler med eksepsjonelle fasiliteter

Møllerveien 4 ligger i sørenden av Vulkan-kvartalet i Oslo, et levende restaurant- og utelivsområde, og er utformet som et infill-prosjekt der en gjenstående boligbygning fra 1930 kompletteres med et nytt tilbygg som fyller ut kvartalet.

Evolve Vulkan går over 2 etasjer og har e spennende og utradisjonelle planløsninger og et rocka uttrykk hvor hver sone i arealet er unik. Arbeidsplasser i åpne soner fordeler seg over begge etasjene med egen mezzanin, samt låsbare teamkontorer, multirom og stillerom godt egnet for samtaler eller mer konsentrert arbeid.

Lokalene har imponerende møteromsfasiliteter inkludert eget auditorium med plass til 60 personer, store og små møterom, samt eget konferanserom med plass til 20 personer som skulle dekke de aller fleste behov. Her finner du også Norges desidert flotteste og mest innholdsrike treningsrom som garantert vil vekke treningslysten din.

På veggene finner du Freddie Mercury, Prince, LP-plater og kunst fra Broslo, som skaper en rocka og kul stemning.

Sentralt med hele Oslo utenfor døra

Vulkan ligger sentralt i Oslo mellom St. Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst og Alexander Kiellands plass i nord. Trikk 11, 12 og 13 stopper på Schous plass. Her tar man seg enkelt ned til Nordre gate og over broen til Vulkan.
Buss 54 og 34 stopper i Møllerveien. Kommer du med t-bane eller tog, er det kun en 15 minutters rusletur fra Jernbanetorget.
Området er en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med mye spennende innenfor kultur, utdanning, uteliv, mat og drikke.

Bestill visning
Aziz Chaer
Porteføljeansvarlig
+47 400 36 511aziz@evolve.no
Merlinda Dresh
Porteføljeansvarlig
+47 901 83 503merlinda@evolve.no
Se flere senter

Kart

møllerveien 4, 0182 oslo