Tønsberg Stasjon

Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Fra rådhus til Tønsbergs nye møteplass!

Evolve Tønsberg ligger sentralt i det toalrenoverte BREEM-sertifiserte bygget Stasjonen som tidligere var byens rådhus. Lokalene som har et lekkert moderne design består av åpne arbeidssoner og hele 17 låsbare teamkontorer med fra 2 - 18 arbeidsplasser.

Inspirerende kontorer med - byens beste takterrasse

Bygget som i flere tiår huset Tønsberg gamle rådhus er i dag totalrenovert og bygget om til moderne kontorlokaler. Arkitekturen i bygget fra 60-tallet er videreført og foruten teglfasaden som er beholdt, er den tidstypiske bruken av terrasso i trappene også videreført. 8. etasje er tilbaketrukket og spektakulær på samme tid, med «Skybaren» og den store takterrassen som går rundt hele bygget med strålende utsikt over både byen og fjorden. Stasjonen er i dag et BREEM-sertifisert prestisjebygg.

Den lekre restauranten i 1. etasje drives av anerkjente Lava som tilbyr rene, naturlige og ekte råvarer - har også rollen som kantine for arbeidsplassene i bygget. Den hyggelige caféen i 1. etasje serverer deilig kaffe, kaker og påsmurt som man enkelt kan ta med “i farta”. Her kan man også ha et uformelt møte - eller oppleve et spennende kulturarrangement.

Tett på sentrumslivet

Rett utenfor hovedinngangen ligger Tønsberg for dine føtter - med et rikt utbud av forretninger, spisesteder og serviceinstitusjoner i umiddelbar nærhet. Togstasjonen ligger 25 meter fra hovedinngangen - og hit kommer du fra Oslo på 61 minutter, Drammen 36 minutter, Sandefjord 17 minutter og Larvik 34 minutter. Bussterminalen ligger 350 meter unna og har avganger til andre deler av Vestfold og Telemark. P-plasser til leie i umiddelbar nærhet og sykkelparkering i kjeller.

Bestill visning
Cathrine Asbjørnrød
Porteføljeansvarlig
+47 991 04 619cathrine@evolve.no
Se flere senter

Kart

Tollbodgaten 223111 Tønsberg