No items found.
No items found.

Rosenholm Campus

Fasiliteter ved dette senteret

Kaffebar
Møterom
Wifi
Medlemsapp
Print og kopi
Personalrestaurant
Resepsjon
Parkeringsmuligheter
Treningsmuligheter
Dusj og garderobe
Større møterom 25+
Telefonrom

Ledige leieavtaler

Flex
- fra
2 490,-

Vårt mest flexible kontor. Tilgang på alle multirom og kontorplasser i åpne landskap

Base
- fra
3 490,-

Fast kontor i åpent landskap med ubegrenset tilgang til alle fasiliteter.

Team
- fra
4 990,-

Eget kontor - stort eller lite - hvor bare teamet har adgang.

Enterprise -
- fra
kontakt oss

Skreddersydde løsninger for større bedrifter. Fra 8+ kontorplasser.

Rosenholm Campus - på grensen mellom Oslo og Oppegård!

Moderne kontorer på Mastemyr med flotte fasiliteter. Evolves lokaler har et moderne og lekkert design. Vi tilbyr teamkontorer plasser, samt arbeidsplasser i åpen sone.

Et trivelig sted å være

Rosenholm Campus er et moderne kontorlandskap fordelt på 10 blokker koblet sammen med glasstak og fellesområder som resepsjon, kantine, kaffebar, sosiale møteplasser og konferansesenter. Sentralt beliggende på grensen mellom Oslo og Oppegård. Kun 11 minutter med bil fra Oslo sentrum finner du alt du trenger for en god arbeidsdag. Og litt til. Menneskene, naturen og aktivitetene gjør Rosenholm til et levende og godt sted å være, også utenom jobb.

Rosenholm Campus har Energimerke B og ble nylig Breeam sertifisert til Excellent. Dette er over kravet til dagens nybygg og er eksepsjonelt bra for et 30 år gammelt bygg.

Evolve Rosenholm har en stor hyggelig sosial sone tilknyttet kjøkken med Nespresso kaffemaskin og PureWater. Senteret har en kombinasjon av mindre og større låsbare teamkontorer, samt godt med arbeidsplasser i åpent areale, møterom og stillerom. Lokalene er gjennomgående lyse med en utstrakt bruk av grått og gult i ulike nyanser som også stedvis følger møbleringen.

Design og trivsel

Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv.
Vi jobber tett med anerkjente interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.

Enkel adkomst på Mastemyr

Rosenholm Campus ligger med enkel adkomst enten man bruker bil, tog eller buss - kun rundt 15 minutter fra Oslo sentrum. Rikelig med parkeringsdekning i parkeringshus ved adkomst. Det er bussholdeplass med hyppige avganger i umiddelbar nærhet til eiendommen. Kun få minutters gange til Rosenholm togstasjon. Eiendommen ligger utenfor bomringen for de som komme syd fra.

Bestill visning
Aziz Chaer
Porteføljeansvarlig
Elisabeth Vikenes
Porteføljeansvarlig

Vi møter deg gjerne for å finne riktig løsning

Merlinda Dresh
Porteføljeansvarlig
Elisabeth Vikenes
Porteføljeansvarlig
Cathrine Asbjørnrød
Porteføljeansvarlig
Aziz Chaer
Porteføljeansvarlig

Vil du vite mer?

Ring, chat eller send inn

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Evolve Asker tek
,
Lounge