Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Byens mest sentrale beliggenhet!

Fra Evolve Posthuset går du tørrskodd inn på terminalen på Oslo S, Byporten Shoppingsenter og til Oslo City. Lokalene er lyse og åpne med god utsikt - og har en god kombinasjon av arbeidsplasser i åpen sone og 5 låsbare teamkontorer.

Kontorer med fantastiske fasiliteter

Posthuset som ligger ved Oslo Sentralstasjon er med med sine 26 etasjer Norges høyeste kontorbygg. I byggets første etasje er det en sosial møteplass og kantine med stor kapasitet og egen kaffebar. Der er det 4 felles møterom og et auditorium med kapasitet på over 100 deltakere til disposisjon. På toppen av bygget er det en takterrasse til felles bruk. Leietakere har også tilgang til garderobefasiliteter og sykkelparkering.

Evolve Posthuset som ligger i 3 etasje i bygget har en stor sosial sone med cafébord som egner godt til et uformelt møte over en god kopp kaffe. Kjøkken med Nespresso kaffemaskin og PureWater. Arealene/lokalene har store vindusflater som gir gode lysforhold. Senteret har en kombinasjon av låsbare teamkontorer med kapasitet fra 2 til 8 personer, arbeidsplasser i åpent areale, møterom og stillerom for mer konsentrert arbeid. 

Design og trivsel

Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv.
Vi jobber tett med interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Her er det ergonomiske kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.

Mer sentralt blir det ikke

Fra Posthuset går du tørrskodd til tog, Flytoget, T-banen og taxi. Bussterminalen og alle trikkelinjer nås innen tre minutters gange fra resepsjonen i Posthuset.
Ser du vekk fra kontorbyggene, shoppingsentrene og Oslo S, finner du små, koselige gater med særpreg i nabolaget, og et godt utvalg av sjarmerende og trendy kafeer og butikker som har noe for enhver smak.

Bestill visning
Aziz Chaer
Porteføljeansvarlig
+47 400 36 511aziz@evolve.no
Merlinda Dresh
Porteføljeansvarlig
+47 901 83 503merlinda@evolve.no
Se flere senter

Kart

Biskop Gunnerus gate 14, 0185 Oslo