Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Et moderne bygg sentralt på Lysaker!

Phillip Pedersens vei 11 er et funksjonelt og attraktivt kontorbygg. Evolves lokaler har et moderne og lekkert design. Vi tilbyr teamkontorer med 2 - 32 plasser, samt arbeidsplasser i åpen sone.

Et trivelig sted å være

Philip Pedersens vei 11 på Lysaker er den siste profileringstomten som ble bygget ut langs E18, rett utenfor Oslo-grensen. Bygget har et hyggelig resepsjonsområde, store vindusflater, dusj og garderober.

Evolves lokaler ligger byggets 4. etasje og har stor sosial sone med cafébord og kjøkken med kaffemaskin fra Nespresso. Arealene har en god variasjon av åpne arbeidsplasser, mindre og større låsbare teamkontorer. Godt med møterom og flotte møteromsfasiliteter, stillerom og multirom. Arealene tilbyr åpenhet for samhandling - og skjerming for mer konsentrert arbeid.

Gjennomgående har arealene en aktiv og utstrakt bruk av naturfarger i grønntoner. Møblering følger de ulike rommenes fargenyanser, hvor hvert rom og sone er unik. Flotte belysningspunkter tilfører hvert rom et behagelig lys og det lille ekstra.

Design og trivsel

Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv.
Vi jobber tett med anerkjente interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.

Sentralt på Lysaker med kort kollektivdening

Svært god kollektivdekning med hyppige bussavganger og gangavstand til Lysaker stasjon med tog og flytog. Buss går rett utenfor i begge retninger på E18. Parkeringsmuligheter rett utenfor bygget på tomten til PP9 samt enkelte plasser også innendørs. Eiendommen ligger utenfor bomringen for de som komme syd fra.

Bestill visning
Elisabeth Vikenes
Porteføljeansvarlig
+47 950 70 987elisabeth@evolve.no
Aziz Chaer
Porteføljeansvarlig
+47 400 36 511aziz@evolve.no
Se flere senter

Kart

Philip Pedersens vei 111366 Lysaker