Parallell

Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Parallel - kontorbygget som gir deg energi!

Parallel er et funksjonelt og attraktivt kontorbygg med med unike fasiliteter sentralt på Økern. Evolves lokaler i 5. etasje har flott utsikt og i alle retninger med et moderne og lekkert design. Vi tilbyr teamkontorer med 4 - 10 plasser, samt arbeidsplasser i åpen sone.

Unike fasiliteter og fantastisk utsikt

Parallell som er en del av Hovinbyen er et nytt kontorbygg som har medarbeidernes trivsel og velvære i fokus. Bygget skal sertifiseres i henhold til den internasjonale WELL Building Standard - sertifiseringen for helsefremmende bygg. Kombinert med gjennomtenkte løsninger og gode lysforhold byr Parallell på et bedre og friskere arbeidsmiljø. Bygget har resepsjon- og velkomstområde, bedriftsrestaurant, møteromssenter og sykkelparkering med mekkestasjon og sykkeldusj, samt garderobe med håndkleservice og dusjfasiliteter blir arbeidsdagen litt smidigere. Det hyggelige området ved inngangen til bygget har gode sitteplasser, grøntarealer, bysykler, og parkanlegg.

Evolve Parallel og har hyggelig sosial sone med med cafébord. Kaffemaskin fra Nespresso.  Arealene har en god variasjon av åpne arbeidsplasser, mindre og større låsbare/private teamkontorer. Godt med møterom og flotte møteromsfasiliteter, stillerom og multirom. Arealene tilbyr åpenhet for samhandling - og skjerming for mer konsentrert arbeid. Evolves lokaler ligger høyt med en imponerende utsikt over byen. 

Evolves lokaler å Parallel har gjennomgående en aktiv og utstrakt bruk duse farger i beige- og blåtoner og organiske mønstere i tepper. Møblering følger de ulike rommenes fargenyanser, hvor hvert rom og sone er unik. Flotte belysningspunkter tilfører hvert rom et behagelig lys og det lille ekstra.

Design og trivsel

Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv.
Vi jobber tett med interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.

Beliggenhet

Det utvikles mange nye boliger, kontorbygg og handelsområder rundt Parallell – på Løren, Økern og Hasle. Få minutters gange fra bygget kommer nye Økern sentrum med mål om å bli et nytt bysentrum i Oslo hvor byliv, jobbliv og familieliv kombineres på sømløst vis.


Bestill visning
Aziz Chaer
Porteføljeansvarlig
+47 400 36 511aziz@evolve.no
Merlinda Dresh
Porteføljeansvarlig
+47 901 83 503merlinda@evolve.no
Se flere senter

Kart

Lørenveien 73, 0580 Oslo