Papirbredden

Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Velkommen til Evolve Papirbredden 3!

Papirbredden som ligger på Drammenselvas sydvestside rommer et mangfold av virksomheter. Evolves lokaler på Papirbredden 3 - et av byens mest profilerte kontorbygg - er lyse, åpne og har en god kombinasjon av låsbare teamkontorer og godt arbeidsplasser i åpen sone.

Papirbredden - Drammens kunnskapspark

Papirbredden 3 er et av Drammens mest profilerte kontorbygg, med gode og lyse fellesarealer i første etasje og seks kontoretasjer. Papirbredden er bygget på bærekraftige prinsipper og miljøhensyn - og Papirbredden 2 og 3 er bygget etter passivhus standard og oppnår energiklasse A. Her finnes hyggelig kantine, og et eget konferansesenter med 50 plasser i byggets 1. etasje.

Evolve Papirbredden er et mindre senter hvor man møtes av en hyggelig sosial sone tilknyttet enkelt kjøkken med Nespresso kaffemaskin og PureWater. Lokalene ligger i byggets 2. etasje med store vindusflater. Senteret har en kombinasjon av låsbare teamkontorer med kapasitet for 4 og 6 personer, samt godt med arbeidsplasser i åpent areale, møterom og stillerom. Lokalene er gjennomgående lyse med en utstrakt bruk av grått og burgunder i ulike nyanser som også stedvis følger møbleringen.

Design og trivsel

Vi jobber tett med anerkjente interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.

Sentralt til tog og buss - i et hyggelig nabolag

Papirbredden ligger kun 7 minutters gangavstand til buss og Drammen togstasjon. Egen sykkelparkering på plassen rett utenfor bygget, og bysykkelstasjon rett i nærheten som gjør det raskt og enkelt å komme seg rundt. Papirbredden har også et hyggelig nabolag med et godt utvalg av caféer og restauranter, og for den kulturinteresserte så ligger også Drammens største konsertscene - Union scene - rett i nærheten.

Bestill visning
Cathrine Asbjørnrød
Porteføljeansvarlig
+47 991 04 619cathrine@evolve.no
Elisabeth Vikenes
Porteføljeansvarlig
+47 950 70 987elisabeth@evolve.no
Se flere senter

Kart

Grønland 51, 3045 Drammen