Lysakerlokket

Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Velkommen til Evolve Lysakerlokket!

Evolve Vollsveien ligger sentralt på Lysakerlokket i kort gangavstand til buss og tog. Lokalene som har en særpreget arkitektur er lyse, åpne og har godt med arbeidsplasser i åpen sone - og låsbare teamkontorer.

Sentral beliggenhet på Lysakerlokket

Bygget som ble oppført i 1934 har en særpreget arkitektur, og Rederiet Klaveness flyttet da sine kontorer inn i denne karakteristiske runde bygningen. Eiendommen har vært gjennom flere større oppgraderinger de siste årene, sist i 2004 og 2015.

Bygget har en hyggelig kantine og representativt inngangsparti med detaljer fra tiden det var rederivirksomhet i bygget. Eget treningsrom med dusj og garderobefasiliteter i byggets underetasje. I tillegg er det sykkelparkering, garasjeplasser i kjeller, og garasjeplasser i tilliggende Lysaker p-hus. Lysakerlokket ligger sentralt enten man kommer med bil, tog eller buss.


Design og trivsel

Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv.
Vi jobber tett med anerkjente interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.

Lysaker et knutepunkt - sentralt til det meste

Arealene/lokalene ligger i byggets 3. etasje med store vindusflater som gir gode lysforhold og utsyn. Lysakerlokket ligger kun få minutters gange til taxiholdeplass, buss og tog/Flytog. Det er enkel adkomst med bil fra E18 og Granfoss. Stasjonen er stoppested for alle lokaltog, intercitytog, fjerntog og flytoget i begge retninger. Taxiholdeplass finnes også på stasjonen. På Lysaker Brygge, en kort spasertur unna, kommer man enkelt med ferje til Nesodden.

Bestill visning
Elisabeth Vikenes
Porteføljeansvarlig
+47 950 70 987elisabeth@evolve.no
Aziz Chaer
Porteføljeansvarlig
+47 400 36 511aziz@evolve.no
Se flere senter

Kart

vollsveien 4, 1366 lysaker