Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Lillestrøm - midt mellom hovedstaden og verden!

Evolves kontorer i Lundkvartalet midt i Lillestrøms hovedgate har kort vei til “alt”. Evolves lokaler som har et moderne og lekkert design tilbyr teamkontorer med fra 2 - 10 plasser, samt arbeidsplasser i åpen sone.

Sentrale kontorer midt i Storgata!

Evolves kontorer ligger i Lundkvartalet midt i Lillestrøms hovedgate med hele byen rett utenfor døra. Bygget som er et fullservice bygg har en hyggelig betjent resepsjon, og en flott kantine for byggets ansatte.

I Lillestrøm befinner du deg midt mellom hovedstaden og verden, med kun en liten spasertur til togstasjonen. Med tog er det bare 10 minutter til Oslo S eller Oslo Lufthavn Gardermoen. I Lillestrøm er det korte avstander og enkelt å komme seg rundt. Det finnes også mulighet for å leie bysykkel og el-sparkesykkel.

Evolve Lillestrøm ligger i byggets 5. og 6. etasje og har en hyggelig sosial sone med en sofagruppe og cafébord. Kjøkken med Nespresso kaffemaskin. Arealene har en god variasjon av åpne arbeidsplasser, mindre og større låsbare teamkontorer. Det er flotte møteromsfasiliteter, stillerom og multirom for skjerming for mer konsentrert arbeid. 

Design og trivsel

Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv.
Vi jobber tett med anerkjente interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.  


Sentralt midt i Lillestrøm

Fra Lundkvartalet er det kun en liten rusletur til togstasjonen. Med tog er det bare 10 minutter til Oslo S eller Oslo Lufthavn Gardermoen. Det er gode parkeringsmuligheter i området, og mulighet for å leie bysykkel og el-sparkesykkel.

Bestill visning
Elisabeth Vikenes
Porteføljeansvarlig
+47 950 70 987elisabeth@evolve.no
Aziz Chaer
Porteføljeansvarlig
+47 400 36 511aziz@evolve.no
Se flere senter

Kart

Gjerdrumsgata 19 A, 2000 Lillestrøm