Lensmannslia

Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Lekre kontorer sentralt i Asker!

Evolve i Lensmannslia med sine fantastiske fellesfasiliteter er omgitt av flotte grøntarealer og ligger sentralt og i kort gangavstand til buss og tog. Lokalene som har et moderne og lekkert design består av åpne arbeidssoner og hele 20 private teamkontorer med fra 2 - 18 arbeidsplasser.

Unike fasliteter og flott design

Lensmannslia 4 som fikk Asker Kommunes byggeskikkpris i 2003 for sitt helhetlige grep om form, farge og landskapstilpasning er kjent for sine meget gode fellesfasiliteter. 

Ved hovedinngangen møtes du av et flott resepsjonsområde med en hyggelig café. Den nyoppussede kantinen byr på en variert meny og en hyggelig uteplass hvor du kan innta lunsjen i det grønne.

Evolve Lensmannslia har egen sosial sone med Nespresso kaffemaskin, og arealene har en god variasjon av åpne arbeidsplasser, stillerom, samt små og større låsbare/private teamkontorer. Gjennomgående i lokalet er en aktiv og utstrakt bruk av varme farger og nyanser, og møblering og belysning følger de ulike rommenes fargenyanser.

Design og trivsel

Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv.
Vi jobber tett med anerkjente interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.

Sentralt til Asker sentrum

Lensmannslia har enkel adkomst med kun 7 minutters gange til buss og tog/flytog, og har godt med parkeringsplasser og gjesteparkering. Asker har et levende sentrum som byr på et stort utvalg av hyggelige restauranter, cafeer og butikker. Er du kulturinteressert kan Asker sentrum friste med kino, gallerier, kulturhus og museum mm. Landets kanskje største og beste treningssenter ligger i bygget og sørger for gode muligheter for trening og velvære.

Bestill visning
Elisabeth Vikenes
Porteføljeansvarlig
+47 950 70 987elisabeth@evolve.no
Aziz Chaer
Porteføljeansvarlig
+47 400 36 511aziz@evolve.no
Se flere senter

Kart

lensmannslia 4, 1386 asker