Lagårdveien - Stavanger (åpner Q3/21)

Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Fantastiske kontorer med panoramautsikt

Evolve Ladegårdsveien ligger i et fremtidsrettet, moderne og funksjonelt kontorbygg i direkte tilknytning til kollektivtilbud hvor bussen går like utenfor døren. Det er godt med parkeringsplasser eget p-hus i bygget, samt gjesteparkering. I tillegg til flott kantine er det også eget treningssenter med dusj- og garderobefasiliteter tilgjengelig for Evolves leietakere.


Evolve ligger i byggets 5. og 6. etasje med flott sjøutsikt - og de store vindusflatene gir gode lysforhold. Arealene har en god variasjon av åpne arbeidsplasser, mindre og større låsbare teamkontorer. Flotte møteromsfasiliteter, stillerom og multirom. En hyggelig sosial sone med cafébord for uformelle møter eller en for en hyggelig prat i tilknytning til kjøkken med kaffemaskin. De mange varierte arbeidssonene er tilrettelagt for samhandling - og skjerming for mer konsentrert arbeid. 

Design og trivsel
Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv. Vi jobber tett med interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.


Bestill visning
Aziz Chaer
Porteføljeansvarlig
+47 400 36 511aziz@evolve.no
Se flere senter

Kart

Lagårdsveien 78-80, 4010 Stavanger