Kammerherreløkka

Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Urban storbyfølelse på Kammerherreløkka !


Et miljøvennlig næringsbygg i umiddelbar nærhet til kollektivknutepunktet.  Evolves arealer som er lyse og åpne med flott utsikt tilbyr private/låsbare teamkontorer med 2 - 2 arbeidsplasser, samt plasser i åpen arbeidssone.


Miljøvennlig næringsbygg med sentral beliggenhet

Vi er stolte og svært glade for å være tilstede i regionens viktigste knutepunkt på Kammerherreløkka. Bygget er med på å bidra til bærekraftig og fremtidsrettet byutvikling.

På Kammerherreløkka får du den urbane storbyfølelsen - midt i Porsgrunn sentrum og i umiddelbar nærhet til tog- og busstasjonen. Evolves lokaler ligger i 3. etasje i dette miljøvennlige næringsbygget som har fire fulle etasjer, inkludert kantine med flott takterrasse.

Evolve Kammerherreløkka har en hyggelig sosial sone/business lounge med Nespresso kaffemaskin. Arealene har en god variasjon av åpne arbeidsplasser, mindre og større låsbare/private teamkontorer, samt godt med møterom og stillerom. Lokalene ligger høyt med store vindusflater som gir gode lysforhold og flott utsikt. Arealene tilbyr ulike arbeidssoner for samhandling - og skjerming for mer konsentrert arbeid.

Design og trivsel

Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv.
Vi jobber tett med anerkjente interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.  

Sentral beliggenhet i Porsgrunn

Bygget ligger sentralt i sentrum av Porsgrunn i umiddelbar nærhet til kollektivknutepunktet - eget parkeringshus under bygget. Vegg i vegg med Choice Comfort Hotel Porsgrunn med flotte konferansefasiliteter. 


Bestill visning
Cathrine Asbjørnrød
Porteføljeansvarlig
+47 991 04 619cathrine@evolve.no
Se flere senter

Kart

Kammerherreløkka 3, 3916 Porsgrunn