Hasle Linje

Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Lekre kontorlokaler på Oslos tak!

Portalbygget på Haslelinje ligger sentralt med god eksponering mot Ring 3 og har flotte fasiliteter. Evolves flotte lokaler har et moderne og lekkert design med arbeidsplasser i åpne soner, låsbare teamkontorer, møterom og stillerom.

Unike fasiliteter og fantastisk utsikt

Portalbygget Karvesvingen 2 som er oppført i 2016 som BREEM Excellent, energiklasse A, passivhus. Bygget over åtte etasjer er et funksjonelt kontorbygg med et hyggelig resepsjonsområde og personalrestaurant som drives av De 3 Stuer (4Service). Eget parkeringshus i kjeller, sykkelparkering, dusj- og garderobefasiliteter.

Evolve Haslelinje ligger i 8 etasje i bygget og har en imponerende utsikt som gir følelsen av å stå på Oslos tak. Man møtes av en stor sosial sone som også her et enkelt kjøkken med kaffemaskin fra Nespresso og PureWater. Lokalene har en god variasjon av åpne arbeidsplasser, mindre og større låsbare teamkontorer. Det er godt med møteromsfasiliteter, stillerom og multirom, samt et stort prosjektbord godt egnet for korte møter eller teamarbeid.

Design og trivsel

Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv.
Vi jobber tett med interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.  

Sentralt mellom Hasle, Økern og Løren

Haslelinje ligger midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren). T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. Haslelinje er ellers en sentralt beliggende bydel med mangfold og miljøfokus.


Bestill visning
Aziz Chaer
Porteføljeansvarlig
+47 400 36 511aziz@evolve.no
Merlinda Dresh
Porteføljeansvarlig
+47 901 83 503merlinda@evolve.no
Se flere senter

Kart

Haslevangen 16, 0579 Oslo