Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Herskapelige og ærverdige kontorlokaler sentralt i Fredrikstad!


Evolve Fredrikstad er et ærverdig bygg hvor detaljene er bevart og historien sitter i veggene. Det totalrenoverte bygget har i dag et moderne og lekkert design, og tilbyr private/låsbare teamkontorer med 2 - 6 arbeidsplasser, samt plasser i åpen arbeidssone.

Kontorer i unike omgivelser

Sentralt plassert i Fredrikstad finner du Evolves flotte senter. Etter en omfattende totalrenovering stod denne herskapelige og ærverdige bygningen på på Cicignon klar i 2019. Bygget ble oppført i 1900 og ble i sin tid bygget som grosserervillaen på St.Croix.

Evolve Fredrikstad er fordelt over tre etasjer - og man møtes av en stor sosial sone/business lounge hvor man blir minnet om byggets historie i de vakre detaljene som er bevart. Eget romslig lunsj-kjøkken med kaffemaskin fra Nespresso.  Godt med møterom inkluderet eget undervisningsrom, samt stillerom. Arealene tilbyr mange ulike arbeidssoner for samhandling - og skjerming for mer konsentrert arbeid.

Arealene gir innblikk i historien og de unike omgivelsene hvor originale vakre detaljer som himlinger og stukkatur er beholdt. De lyse og åpne rommene har gjennomgående fargepalett i lette blåtoner og lyse farver. Møblering og belysning følger de ulike rommenes fargenyanser, hvor hvert rom og sone er unik.


Design og trivsel

Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv.
Vi jobber tett med anerkjente interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.  


Sentral beliggenhet i Fredrikstad

Evolve Fredrikstad med sentral beliggenhet på Cicignon har kort vei til tog, buss og gangavstand til sentrum. Det er godt med parkeringsplasser utenfor bygget. 


Bestill visning
Cathrine Asbjørnrød
Porteføljeansvarlig
+47 991 04 619cathrine@evolve.no
Se flere senter

Kart

St. Croix gate 10A, 1604 Fredrikstad