Asker Tek

Fasiliteter ved dette senteret

Tilgjengelige medlemskap her

Lekre kontorer sentralt Asker!

Asker Tek er et åpent, lyst og luftig BREEM-sertifisert bygg med unike fasiliteter og kort gangavstand til buss og tog. Evolves lokaler i 4. etasje har flott utsikt og et moderne og lekkert design - og tilbyr teamkontorer med 2, 4, 6 og opp til 36 arbeidsplasser, samt arbeidsplasser i åpen arbeidssone.

Asker Tek - et bygg for fremtiden

Asker Tek er BREEAM-sertifisert med karakter Very Good og energimerket i Energiklasse A, - og består av alle de servicefasilliteter man kan ønske seg; Lekre velkomstområder, resepsjon, cafè/lounge, bedriftsrestaurant, trimrom m/ dusj og garderober, skjorterens og flott møtesenter. Egen takterrasse med flott utsikt til din disposisjon.

Evolve Asker Tek har hyggelig sosial sone med Nespresso kaffemaskin. Arealene har en god variasjon av åpne arbeidsplasser, mindre og større låsbare/private teamkontorer, og det er er godt med møterom og stillerom. Lokalene ligger høyt med store vindusflater som gir gode lysforhold.

Gjennomgående i lokalet er en aktiv og utstrakt bruk av jordfarger i grønn-nyanser, og møblering og belysning følger de ulike rommenes fargenyanser.

Design og trivsel

Evolve legger stor vekt på design, samt å skape inspirerende, motiverende og hyggelige arbeidsplasser som møter behovet for morgendagens arbeidsliv.
Vi jobber tett med anerkjente interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.  

Sentralt til tog og buss

Asker Tek har enkel adkomst med kun 7 minutters gange til buss og tog/flytog. Asker har et levende sentrum som byr på et stort utvalg av hyggelige restauranter, cafeer og butikker. Er du kulturinteressert kan Asker sentrum friste med kino, gallerier, kulturhus og museum mm. Landets kanskje største og beste treningssenter ligger i bygget og sørger for gode muligheter for trening.


Bestill visning
Elisabeth Vikenes
Porteføljeansvarlig
+47 950 70 987elisabeth@evolve.no
Aziz Chaer
Porteføljeansvarlig
+47 400 36 511aziz@evolve.no
Se flere senter

Kart

Hagaløkkveien 201383 Asker