No items found.
No items found.

Evolve Union Brygge

Fasiliteter ved dette senteret

Kaffebar
Møterom
Wifi
Print og kopi
Personalrestaurant
Sykkelparkering
Resepsjon
Parkeringsmuligheter
Større møterom 25+
Telefonrom

Ledige leieavtaler

Kjøp flex nå
Flex
- fra
2 990,-

Vårt mest flexible kontor. Tilgang på alle multirom og kontorplasser i åpne landskap

Base
- fra
3 990,-

Fast kontor i åpent landskap med ubegrenset tilgang til alle fasiliteter.

Team
- fra
5 490,-

Eget kontor - stort eller lite - hvor bare teamet har adgang.

Velkommen til Evolve Union Brygge!

Union Brygge som ligger på Drammenselvas sydvestside rommer et mangfold av virksomheter. Evolves lokaler er et av byens mest profilerte kontorbygg - er lyse, åpne og har en god kombinasjon av låsbare teamkontorer og godt arbeidsplasser i åpen sone.

Papirbredden - Drammens kunnskapspark

Papirbredden på Union Brygge er et av Drammens mest profilerte kontorbygg, med gode og lyse fellesarealer i første etasje og seks kontoretasjer. Papirbredden er bygget på bærekraftige prinsipper og miljøhensyn - og Papirbredden 2 og 3 er bygget etter passivhus standard og oppnår energiklasse A. Her finnes hyggelig kantine, og et eget konferansesenter med 50 plasser i byggets 1. etasje.

Evolve Union Brygge er et mindre senter hvor man møtes av en hyggelig sosial sone tilknyttet enkelt kjøkken med Nespresso kaffemaskin og PureWater. Lokalene ligger i byggets 2. etasje med store vindusflater. Senteret har en kombinasjon av låsbare teamkontorer med kapasitet for 4 og 6 personer, samt godt med arbeidsplasser i åpent areale, møterom og stillerom. Lokalene er gjennomgående lyse med en utstrakt bruk av grått og burgunder i ulike nyanser som også stedvis følger møbleringen.

Design og trivsel

Vi jobber tett med anerkjente interiørarkitekter og legger stor vekt på å skape gode miljøer, smarte og varierte arbeidssoner. Med fokus på helse og miljø er vi opptatt av å velge ergonomiske riktige kvalitetsmøbler fra anerkjente leverandører som Vitra og HAY.

Sentralt til tog og buss - i et hyggelig nabolag

Papirbredden ligger kun 7 minutters gangavstand til buss og Drammen togstasjon. Egen sykkelparkering på plassen rett utenfor bygget, og bysykkelstasjon rett i nærheten som gjør det raskt og enkelt å komme seg rundt. Papirbredden har også et hyggelig nabolag med et godt utvalg av caféer og restauranter, og for den kulturinteresserte så ligger også Drammens største konsertscene - Union scene - rett i nærheten.

Map showing the location
Jens Rask Jensen
Porteføljeselger
Aziz Chaer
Salgs og markedssjef

Vi møter deg gjerne for å finne riktig løsning

Evolve
Evolve
Jens Rask Jensen
Porteføljeselger
Evy Marie F. Lavik
Porteføljeforvalter
Merlinda Dresh
Porteføljeforvalter
Elisabeth Vikenes
Porteføljeforvalter
Aziz Chaer
Salgs og markedssjef

Ring, chat eller send inn

Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve Asker tek
,
Lounge
Close modal button