Back to All Events

Leietaker dagen på Technopolish Fornebu

  • Technopolis Fornebu Martin Linges vei Fornebu, Akershus, 1364 Norway (map)

LEIETAKERDAGEN 2016  - Bli sett - knytt kontakter - skap business

Torsdag 20. oktober arrangerer Techoport leietakernes dag på Technopolis (Fornebu). Det blir en levende markedsplass fra tidlig morgen frem til ettermiddagen, hvor det hele kuluminerer i årets store høstfest - og alle på evolve er velkommen!

Ingen som kommer på jobb eller på besøk gjennom inngangene i Kai Fjell-hallen denne dagen, skal være tvil om at det foregår noe helt spesielt. Det blir et yrende liv gjennom stands, aktiviteter og underholdning, og ønsker å gi både interne og eksterne virksomheten muligheten til å fremme sine tjenester og produkter til et stort antall potensielle kjøpere.

Kl 16.15 ca vil vi begynne med aperitiff til Technopolis Høstfest også i Kai Fjeld Hallen.

Velkommen!