Back to All Events

Technoport inviterer til Beach Volleyball Challenge!

Den 25 august er det på tide å bli skitten i sanda igjen, hvem utfordrer Frontica til å ta 1. plassen i år? Vi samles kl 16:30 ved sandvolleyball banen nedenfor Statoil-bygget, og lover som alltid engasjerende spill, kald drikke, sommermusikk, og grillmat – sånn at dere orker å være med hele veien til finalen.

4-6 spillere (+ reserver) per lag. Påmelding før 15.8.2016. Spørsmål rettes på post@technopolis.no.

Technoport

Technoport er en medlemsforening for alle leietakere hos Technopolis og ansatte i Statoil. Technoport gjennomfører jevnlig faglige og sosiale arrangement med unike muligheter for nettverksbygging, teambuilding og sosial omgang med egne kolleger og ansatte i andre bedrifter. I løpet året kan du delta på Business Breakfast, Holmenkollstafetten, Golfturnering, Beach Volleyball turnering og Høstfest med Business MeetUp. Det er gratis å delta på et arrangement i regi av Technoport.