Back to All Events

Markedsdag på Rosenholm Campus

  • Rosenholm Campus 25 Rosenholmveien Trollåsen, Akershus, 1414 Norway (map)

Det er en fin anledning til å bli kjent med andre leietakere på huset og samtidig vise frem sin egen bedrift og produkter/tjenester man tilbyr. Vi håper så mange som mulig av husets leietakere vil benytte denne anledningen og stille med en stand.

Markedsdag på RC25 har blitt en vellykket tradisjon som er etterspurt av utstillere og besøkende. Antallet utstillere varierer fra en 50 til 75, med et bredt spekter av varer og tjenester for både privatpersoner og bedrifter.

Vi oppfordrer utstillere til å ha produkter til salg, og gjerne gode salgstilbud på dagen. De fleste har nå også sørget for å ha betalingsterminal (tips: Izettle - fås kjøpt fra Eplehusets forhandlere) som gjør det enkelt å kjøpe der og da.

Det blir satt opp stands både inne på fellesarealene og utendørs (med værforbehold). Ser frem til mye gode smaksprøver, nyheter og testing av produkter.

Denne Markedsdagen har vi gleden av også å by på GRATIS foredrag med Handelsbanken fra kl. 14. Handelsbankens makroøkonom Marius Gonsholt Hov vil gi deg innsikt i norsk og internasjonal økonomi i en svært interessant tid.

Vi håper at så mange som mulig vil være med og ber om tilbakemelding på om du/dere skal stille med stand innen mandag 16.mai.

Det er gratis å være utstiller på Markedsdagen, vi stiller med bord så langt lageret rekker, men utstillerne selv må ta med alt annet utstyr, som skjøteledning, banners, duk til bord osv. Husk påmelding!

For påmelding klikk her: Registreringsskjema

For spørsmål, klikk her: Henvendelse

Følg Rosenholm Campus eller ForumRC25 sin Facebookside for mer informasjon fortløpende. Ellers blir det sendt ut mer detaljer om hva dere må huske å ha med samt praktiske opplysninger uken før arrangementet.

Send gjerne denne eposten videre til andre som kan ha interesse av å delta. Spre informasjonen om Markedsdagen til ansatte, kunder og partnere, dette er et arrangement som er åpent for alle!

Vi har informerer alle lokalavisene i regionen og satser på at det vil bli skrevet om arrangementet i forkant. Arrangementet er også omtalt flere steder på nettet. Det vil bli distribuert flyers i nærområdet til Campus.

For spørsmål, vennligst kontakt Cathinka Jørgensen; c@cpromo.no Tlf. 95 24 38 38 eller Bjørn Lindebrekke; bl@cpromo.no, Tlf. 916 51 977 hos Cpromo.

Med vennlig hilsen

Arrangementskomiteen Rosenholm Campus Markedsdagen

- et arrangement i samarbeid med Cpromo, ForumRC25, Aspelin Ramm, Handelsbanken & Maxpulse