Back to All Events

INVITASJON Technopolis Business Breakfast - Trump som President! Hva betyr det for Norge og Verden?

Delta på Business Breakfast 17. november kl. 08:00i Sophus Lie! Hovedtema, det Amerikanske Presidentvalget

På torsdag 17.11.2016klokken 8:00 - 10:00

Technopolis Fornebu, Martin Linges vei 25, Sophus Lie (auditoriet)Technopolis Business Breakfast Logo Hans Olav Lahlum deler sine tanker om resultatet av det Amerikanske Presidentvalget og konsekvensene det har for Norge og Norsk økonomi

Kom og hør Hans Olav Lahlum dele sine tanker med oss om hvilken betydning utfallet av presidentvalget i USA kan ha på Norge. Hans Olav er USA-ekspert, sjakkentusiast, historiker og forfatter, og er et kjent ansikt fra TV enten det dreier seg om presidentvalg, sjakk eller debatter.

Påmelding www.technopolis.no/arrangementer innen 14. november. Gratis!

Del invitasjonen med dine kollegaer.Hjertelig velkommen!

Technopolis Fornebu teamet