Back to All Events

Evolve Julebord


  • Grand 31 Karl Johans gate Oslo, Oslo, 0159 Norway (map)

Vårt tradisjonelle Evolve JULEBORD


15. desember 2016. Grand Cafe. kl 18.30. Tiden har kommet for at du gir deg en velfortjent klapp på skulderen for årets innsats! Dette er kvelden vi senker skulderne og hygger oss med våre kollegaer fra evolve, på kryss og tvers av senterene. I år går turen til det rennoverte Grand Cafe. Først tar vi en fordrink i Othilia lobby bar, før vi spiser julemiddag på Palmen restaurant. Etter middag venter et bord til oss på Eight Rooftop Terrace Bar! Påmelding til

Lobbybar Othilia 18.30

Grand Cafe skapt en unik lobby lounge opplevelse med en følelse av «casual luxury ambiance». Et sted for å møtes, et sted til å smake på nye minneverdige retter og utsøkte drinker. Evolve spanderer en velkomst drink! 

Palmen restaurant 19.30

Kreative og dedikerte kokker på Grand Hotel har satt sammen en nydelig meny inspirert av Nordiske ingredienser, og kan tilby en spennende og utsøkt meny med moderne retter og klassiskereVelg klassisk julemattil kr 439,- eller 3 retter til 595,-. 

Eight Rooftop Bar 21:30

Grand Hotel relanserer sin fantastiske takterrassebar med et helt nytt navn og utseende. Nyt utsøkte cocktails med en unik panorama utsikt over Oslo. 
Her venter det bord til oss!