Back to All Events

Markedsdag på Rosenholm Campus 4. november

Nå nærmer det seg ny Markedsdag på Rosenholm Campus. Vi er godt i gang med forberedelsene, og gleder oss til en dag med mye gode tilbud til privat og bedrift.  Nytt i år er vårt helseseminar, hvor IBM har sponset med foredragsholdere! 

4. November:

Markedsdagen: kl. 10.00 - 14.30

Foredrag:kl. 12.15 - 14.00

Her er det mulighet for et gratis seminar om hvordan spise smart, komme i gang med fysisk aktivitet for en bedre helse og en inspirasjon til en bedre hverdag- et åpent og gratis tilbud til din bedrifts ansatte.

Vi har delt ut flyers i posthyllene til samtlige bedrifter på Rosenholm Campus i går, samt hengt opp informasjon rundt om på bygget.  Fint om dere kan bidra til å spre informasjonen internt, så alle får muligheten til å legge inn litt ekstra tid til å besøke utstillerne og delta på seminaret den 4. november i auditoriet.  

Spre gjerne informasjonen også ut av huset, dette er et åpent arrangement.

Skulle dere ønske å bli med som utstiller i siste liten:

 

For påmelding klikk her: Registreringsskjema

 

Dersom du/dere ikke har anledning til å delta er det fint om du melder dette tilbake til arrangør her: 
Kan ikke delta

 

For spørsmål, vennligst kontakt oss via denne link: Henvendelse

Earlier Event: October 29
Test